Náboženství"míru"v praxi

islám tak jak si ho vykládají sami muslimové

Četl jsem něco tak neuvěřitelně zvrhlého a bizarního,že o takovém svinstvu musím chtě ,nechtě napsat!!!

V Británii,byl zmařen plán dodržování tradic"proroka"Mohameda

Bylo,nebylo jeden muslim,ve své muslimské obci,zastávající pozici imáma došel k názoru,že nastal čas na uvedení džihádu,v jeho pravém slova smyslu do praxe,ne tak jak to vykládají hloupým nevěřícím,kteří mají tu tendenci jim věřit,neboť jak víme z koránu,lež nemuslimovi,není hřích,ale naopak.

Milý imám,po dlouhém uvažování došel k závěru,že zabití nevěřícího,je stále ještě riskantní,ale znásilnění dobře vypadající nevěřící ženy,je žádoucí,zábavnější,a prakticky bez rizika.Pro tuto spravedlivou,a nanejvýš posvátnou,Alláhovi milou věc,se domluvil se svými 7 bratry ve víře,že mu poskytnou alibi po dobu znásilňovacího džihádu,neboť dosvědčí,že v inkriminovanou dobu kázal v mešitě.On se zase naoplátku zavázal učinit to samé,až budou svou svatou povinnost plnit oni.Imám tedy již nějakou dobu toužil se tímto požehnaným skutkem zalíbit Alláhovi.Tak si jednoho dne jednu ženu vyhlédl,pozdě v noci se vloupal do jejího bytu,a s nožem na krku ji brutálně znásilnil,na odchodnou si náš milý imám,vzal,věren dobré tradici proroka Mohameda,(korán 8:1) kořist v podobě drahého mobilního telefonu.

Dopaden byl ke své smůle po roce v jiné záležitosti,díky DNA rozborům.Milý imám Abdul,ale nelituje.Poprvé v životě měl bílou ženu,a ví,že získal mnoho zásluh,když kráčel ve stopách svého milovaného proroka Mohameda.Jistě se dostane do ráje,kde už na něj čeká 72 panen,jejichž početní stav je od vzniku islámu,stále nezměněn :-)

Zde je přeložená zpráva z listu The Sun:(odkaz je již díky,zřejmě rychlé "politické koreknosti"smazán)

Ďábel z mešity zavřen 

Muslimský vůdce, který tvrdil, že kázal v mešitě, zatímco ve skutečnosti prováděl brutální znásilnění, byl uvězněn na deset let.Abdul Mukin Khalisadar, 26, držel oběti na krku nůž, když na ní u ní doma zaútočil.

Přesvědčil sedm mužů, aby podpořili jeho výpověď, že byl v té době v mešitě.Khalisadar se později ke znásilnění sedmadvacetileté ženy přiznal.Tvrdil, že ho “poblouznila” látka, kterou si vzal během ramadánu, aby mu pomohla s půstem.

Kazatel si vynutil přístup k ní domu, když se vracela v noci domů, bylo řečeno soudu.Vyhrožoval jí, že jí zabije - dokonce i potom, co tvrdila, že je těhotná dvojčaty, aby ho odradila, řekl žalobce Simon Carr.A udeřil jí do obličeje, když mu odmítla říkat “tatínku”, vyslechl si Snaresbroocký korunní soud.

Khalisadar jí také ukradl z jejího domu ve Whitechapelu ve východním Londýně mobilní telefon.Chycen byl o rok později díky DNA důkazům poté, co byl zatčen kvůli jiné záležitosti.

Soudce Timothy King mu vyčetl jeho “pokrytectví”.Pomocný učitel z Forest Gate ve východním Londýně dostal sedm a půl roku za znásilnění, a dva a půl roku za spiknutí za účelem maření výkonu spravedlnosti.

Sedm členů Východolondýnské mešity se přiznalo k maření výkonu spravedlnosti, a každý z nich dostal dvanáct měsíců.

V burkách zahalené ženy na galerii pro veřejnost křičely na soudce urážky - a jedna z nich křičela, že oběť byla prostitutka.

Morální ponaučení: Muslimové by měli znásilňovat pouze v zemích, ve kterých platí právo šaría, protože tam jim nehrozí žádné riziko. Šaría požaduje k prokázání znásilnění čtyři zbožné mužské muslimské svědky.

Britský učitel vyhozen protože řekl pravdu pravdu o muslimech

Z druhého stupně základní školy byl propuštěn zastupující učitel po stížnostech muslimských dětí.Andrew McLuskey byl propuštěn ze základní školy ve Slough po výuce náboženské výchovy, která se zabývala pozitivy a negativy náboženství.

Děti z převážně muslimské školy tvrdí, že McLuskey řekl, že většina sebevražedných teroristů jsou muslimové.Ten obvinění odmítá a řekl, že škola jednala až příliš rychle, aby se ho zbavila, aniž by mu dala šanci na obvinění odpovědět.

Očekával, že naplní osmitýdenní smlouvu se školou - byl ale propuštěn po pouhých několika dnech.

“Považuji to za velmi nespravedlivé”, řekl. “Myslím, že jsem měl dostat možnost odpovědět na obvinění a ne být vyhozen ze zaměstnání bez možnosti se obhájit”.

Školní autority popřely, že by jednaly tvrdě, a říkají, že jejich přednostním zájmem je dobro dětí.

POKUD SE NECHCEME, ABY TOTO BEZSKURUPOLÓZNÍ SVINSTVO OVLÁDLO EVROPU, MUSÍME JEDNAT.JEDNAT TVRDĚ A BEZ MILOSTI. NENÍ JINÁ CESTA

Bohužel!!! 

 

 

Autor: Roman Pražák | neděle 13.4.2008 17:30 | karma článku: 24,72 | přečteno: 1680x
  • Další články autora

Roman Pražák

Oriana Fallaci:Dopis Svatému otci

29.1.2012 v 17:10 | Karma: 26,18

Roman Pražák

León Daudet-O liberalismu

3.1.2012 v 12:43 | Karma: 11,78

Roman Pražák

Slova Geerta Wilderse

4.11.2011 v 21:11 | Karma: 36,10

Roman Pražák

Elisabeth Sabaditsch Wolff

25.10.2011 v 1:04 | Karma: 23,25