Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jak vzbudit vůbec zapomenutou hrdost na to co jsme,a kdo jsme???!!!

vše máme ještě ve svých rukou

Mám takový pocit,že naše civilizace,se řítí do propasti sebezničení,a zdá se,že nám to vůbec nevadí.Smutné je to o to více,že jsme světu,ne my,ale naši předci,kteří nám předali svůj odkaz, dokázali nabídnout světu vizi,posunuli ho o kus vpřed,a co děláme dnes my???

Jaké jsou vůbec příčiny,tohoto dnešního všeobecného ústupu od hodnot,ke kterým byl dán první impulz v roce 1215 Magnou chartou,vydanou anglickým králem Janem Bezzemkem?Kam jsme se to dostali do jakého bodu?Není za co bojovat?A proto své děti ponecháme,bez budoucnosti,bez naděje,bez vlastní země,bez vlastní budoucnosti,v područí cizáků,vydáni na milost a nemilost,či spíše libovůli ”lidem”,(kteří  absolutně neuznávají toleranci,a respektování se)spoléhajíce se na nesmyslnou toleranci,nikde,a nikdy nefungující???!!!!!!!!!!!!!

Ztratili jsme vizi.Ztratili jsme cíl,smysl života.Dotlačeni do tohoto stavu ”humanisty”jsme si smyslem života jsme si zvolili co nejvíc si užít,bez ohledu na to,co to bude znamenat,pro naši vlastní budoucnost,kterou máme ve svých vlastních dětech,bez ohledu na to,že je naší povinností,přijmout výzvy,které nám nabízí dnešní svět.Nechceme vidět,bezprostřední nebezpečí,které ohrožuje samotnou naši podstatu národa,a suverenity,radši se uchylujeme k bezduchým exhibicím typu reality show,mlácení prázdné slámy,jen abychom nemuseli koukat do očí nepříjemné realitě!!!Kde to proboha všechno začalo???!!!

Myslím,že hned po 2.světové válce.Svět byl zděšený tím,co se stalo,jaká zvěrstva,a tak bylo bohužel dopřáno sluchu všem rádoby liberálům,a humanistům,jimž šlo,a dodnes jde hlavně jen o vlastní  ego,exhibici,dodání si vlastní nepostradatelnosti.Ano světová válka byla strašná,ale nebyla strašná ze své podstaty,než války předchozí,byla strašná díky počtu obětí,průmyslovému vraždění,šílenství dovedenému nacisty,komunisty,ke zvrácené ”dokonalosti”!!!Války,ale bohužel byly,jsou,a budou,bez ohledu na to co si o tom myslíme my,nebo myslí nějací pseudohumanisté,kteří bohužel ovlivňovali negativně v tomto směru myšlení celé Evropy.

Všem těm myslitelům uniklo,že válka není jen o agresi,ale i o uhájení vlastního životního prostoru,vlastního práva na život,vlastního práva na budoucnost,vlastního práva na svůj způsob života,pojetí svobody,myšlení,svobodu názoru!!!Komu všemu,už tito myslitelé nedali nálepku nacistů,rasistů,xenofobů!!!!!!!

Jak z toho všeho ven,a není už pozdě???Jak zabránit této šílené,nesmyslné autodestrukci???Je nějaká síla,která by tento nepříznivý vývoj zastavila,a zvrátila???

Jsme to my sami.Je jen na nás,abychom viděli svět,takový jaký je,tedy bez růžových humanistických brýlí,protože tolerovat a respektovat se můžou partneři,jen přibližně stejné síly a moci.Jinak to není vztah rovnocenný,ale vztah pán a poddaný,otrokář a otrok,vrah a oběť.Všichni to víme,všichni to vědí,a stejně zatím věříme pohádkám,protože je pohodlné jim věřit.A budoucí vrazi,otrokáři,pánové nad životem a smrtí našich dětí,nás ujišťují,že máme pravdu!!!A za zády se nám smějí do očí,opovrhují námi,roztahují se,žádají stále více a více,pro své zcela”oprávněné”požadavky.Mluvím o muslimech.Křičí,že jsou utlačováni,diskriminováni,natahují ruce,vyhrožují,už zcela nezakrytě.Svobodu,budoucnost svou a svých dětí máme ve svých rukou!!!

Nemylme se,svoboda se vždy platila krví,a životy,a důvod,proč tomu tak je,je naprosto jednoduchý.Neexistuje totiž nic dražšího,a vzácnějšího na světě,než je svoboda.Cokoliv na tomto světě,proti svobodě není,a neznamená nic,vůbec nic.

Svoboda,náš způsob života,je to nejdražší,a nejcennější co máme,neexistuje nic co by stálo,za to víc bránit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor: Roman Pražák | pondělí 21.4.2008 23:07 | karma článku: 29,58 | přečteno: 3306x
  • Další články autora

Roman Pražák

Úskalí odlišnosti(rozdílnosti)-Byron M.Roth

"Totalitní metody a utopické ambice multikulturalismu mají své kořeny v komunistické ideologii" - anglická spisovatelka Doris Lessingová

28.10.2012 v 16:51 | Karma: 16,45 | Přečteno: 985x | Diskuse| Ostatní

Roman Pražák

Oriana Fallaci:Dopis Svatému otci

Oriana Fallaci (29.6 1929 - 15.9 2006) světově proslulá italská novinářka a spisovatelka, autorka románů, rozhovorů s významnými politiky a státníky a reportáží z většiny stěžejních ozbrojených konfliktů druhé poloviny 20. století.Jako válečná zpravodajka působila například v zemích Blízkého východu, Latinské Ameriky, Vietnamu nebo třeba roku 1956 v Maďarsku. O.Fallaci se proslavila provokativně vedenými rozhovory s klíčovými osobnostmi své doby stejně jako odmítáním politické koreknosti ve vyjadřování.

29.1.2012 v 17:10 | Karma: 26,18 | Přečteno: 1833x | Diskuse| Ostatní

Roman Pražák

León Daudet-O liberalismu

Lon Daudet-francouzský novinář, spisovatel, politik-pro mě zajímavý člověk s zajímavými názory.Zde předkládám jeho názor na liberalismus.

3.1.2012 v 12:43 | Karma: 11,78 | Přečteno: 1158x | Diskuse| Ostatní

Roman Pražák

Slova Geerta Wilderse

Geert Wilders-předseda PVV, v Nizozemí r. 2007 politik roku, r.2009 muž roku, r.2009 držitel italské ceny Oriany Fallaci - Za obranu svobody. Od roku 2004, kdy byly na něho vydány první vražedné hrozby, je pod stálou policejní ochranou a bez trvalého bydliště.

4.11.2011 v 21:11 | Karma: 36,10 | Přečteno: 2101x | Diskuse| Ostatní

Roman Pražák

Elisabeth Sabaditsch Wolff

Slyšeli jste už o té ženě?Pozoruhodně málo informací o této ženě, a jejím neuvěřitelném případu je k nalezení, i když by tomu mělo být přesně naopak.

25.10.2011 v 1:04 | Karma: 23,25 | Přečteno: 1706x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Máš jiný názor? Tak tohle je výsledek. Kaliňák o zákulisí atentátu na Fica

18. května 2024

Premium Je jedním z nejbližších lidí premiéra Roberta Fica ve straně Smer-SD. Byl ve všech Ficových vládách...

Se samopalníky šli svrhnout komunisty. Proč největší Prokešův puč nevyšel

18. května 2024

Premium Před 75 lety, v polovině května 1949, se měl odehrát vůbec nejvážnější ozbrojený pokus o svržení...

Hlavně díky manželce. Britský premiér Sunak je se svou ženou bohatší než král

17. května 2024  22:12

Britský premiér Rishi Sunak a jeho manželka Akshata Murtyová v loňském roce, kdy byl Sunak celou...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem byl přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  21:32

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness
Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness

Minulý týden jste soutěžili se sebamedem o kosmetiku pro nejmenší. Tento týden si pojďte zahrát o péči pro vás, a to konkrétně o řadu Anti-Redness,...

  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2762x
Nikomu své názory nenutím.Jen doufám,že hodně lidí má názory podobné.

Seznam rubrik