Tatínek Vám vyhlásí válku...

ČR hýbe dějinama a pan Veliký , vždy , až na jedny volby, Druhý , z boží vůle král , vedoucí planety Země , kazisvět sedmý u toho NENÍ !!! Je třeba okamžitě uspořádat 10 tiskovek a navrhnout v pondělí odvolání vlády !!! To není takto možné vůdce  obcházet !!! Obama a Bush volali tomu , co má odstupit a tomu , který vše dělá pro lid této země né  !!! Tatínek Vám vyhlásí válku............

Jak je vůbec možné , že někdo vyjednává o možnosti obnovit dodávky plynu do Evropy bez předchozího projednání s hlavou pomazanou !? Je vůbec možné , aby vláda , v naší zemi odsouzena k trestu nejhoršímu , která má ministra financí , nejlepšího v EU , je vcelku kladně hodnocena orgány EU , předsednictví vzala za docela správný konec , má velice nízký deficit státního rozpočtu , ještě existovala , když jí nepožehnal sám nejvyšší ?!

Omluva bohovi přišla , ano - životy vojáků a čest ČR je skutečně důležitější , než EGO jistého sexymozka , ale to je málo ! Je třeba okamžitě " shodit " vládu a rychle se ujmout vedení . Otrhat plody , pokecat s Obamou , rozházet nějaké ty miliardy na podporu porodnosti těch , co mají děti jako výrobní prostředky ( i to je jistá forma kapitalismu ) a pak hurá do nařizování a omezování .

Jedině MY , starana a vláda , víme co je pro Vás dobré . Tak si toho važte a nekecejte nám do toho , co pro Vás po převzetí moci chystáme .

Jinak , jak říkám . TATÍNEK VÁM VYHLÁSÍ VÁLKU !!! My Vás naučíme , aby jste nás měli rádi .

 

P.S. A vládnout a přijímat zákony už nebude pán , o kterém víme , jaké nosí trenýrky , s Marťany . Vládnout bude s KOMUNISTY .........................přeji hezký zbytek dne

Autor: Roman Košťál | sobota 10.1.2009 22:32 | karma článku: 26,19 | přečteno: 1249x