Tak Standa Grossů se nám vrátil..............

Nepříliš překvapen jsem sledoval agresivitu sjezdu ČSSD. Hurónské hřímání na všechny strany od mikrofonu, pripomínající jednoho pána, ve  kterém David Rath vidí vzor pro řešení krize, mne také nepřekvapilo. Pan JP to prostě "umí"..................

Co mě ale překvapilo, je fotografie, dobře se bavícího se špičkami ČSSD, Stanislava Grosse. A vlastně i rozhovor s tímto dnes již řadovým, nicméně velmi VIP, členem.

No koukám jako blázen. Hlavně k vyjádření se ke kauze "Mrština". Tak nám to ten Standa teda vysvětlil, že tak jako se chovat sociální demokrat(d) rozhodně nemůže!

No jo, Stanislave Grossi, a jak se tedy má chovat sociální demokrat? Sledujíce dění v a kolem ČSSD si tedy musím, ač nerad, utvořit názor sám. Díky Bohu (tedy spíše kauzám v ČSSD) mám perfektní inspiraci.

Takže jsem pochopil, že SPRÁVNÝ sociální demokrad(t) je velmi bohatý, vlastnící buď byt na Floridě (pochopitelně koupený z naprosto čistě vydělaných peněz), či vlastnící nemocnici, nebo také dvě. Umí naprosto dokonale ochodovat (tzv. Zgarbovat) s pozemky a jinými nemovitostmi a přinášet tak sobě zisky v řádu tisíců procent.

Dále umí rozhazovat státní (rozuměj NAŠE) peníze a to také v řádu tisíců procent, jenže jaksi s negativním znaménkem u slova zisk (čili ztráta).

Takový DOKONALÝ sociální demokrat rozumí dobře plodinám zemědělským, hlavně kakau. Také bez skurpulí pomůže nebohému chudákovi poslat několik  jeho milionů z účtu, třeba maminky a to někam do zahraničí. Není problém nabízet různé částky v různých měnách (českých) na stole. Také ví co je to tunel Libertový.

SPRÁVNÝ socdem začne vyjednávat o radaru, aby to poté popřel. Nebo třeba vybízí pro zpoplatnění zdravotnictví a potom už ne. Prostě jak se to hodí do předvolebního krámu.

Také má dvě ženy a kritizuje někoho, kdo má dvě ženy, že je to nemorální. Morálka je dokonce u ČSSD tak vysoko, že se třeba jako odkopne jiná žena, věkově i fyzicky naprosto shodná s odkopávajícím a je vyměněna za štíhlou mladici, to prosím vše jen ptoto, že jistý muž chce kandidovat na prezidenta a chce mít vyřešen soukromý život a také reprezentativní ženu. Ta první se do krámu jaksi nehodí ( že se nemýlím?)............

Výčet SPRÁVŇÁKŮ  a jejich činů v ČSSD by byl velice dlouhý, to všichni víme. Asi tak dlouhý, jako  listina nenápadných navrátilců, šibalů, lidí co chybovali, byli prohlášeni za škůdce ČSSD a ejhle. Máme je tam zpět!

No, milí voliči ČSSD, to je tedy síla. Ano, vím, Vašim běžným argumentem je to, že ONI jsou vlastně všichni stejí. Možná ano. Ale ČSSD se prezentuje jako dokonalá strana s dokonalým programem (absolutně jsem se z kampaní nedozvěděl jakým) a takovéto věci se přece nestávají.............

P.S. Stanislave Grossi, prosím v zájmu lidu této republiky, vrať se do politiky a vydělej naší zemi tolik potřebných peněz, kolik jsi nám ukázal, že umíš vydělat. Já Ti v tomto bezmezně věřím. Ukaž to všem těm ekonomům, jak se to vlastně dělá. Popiš nám detailně tu (ty) transakce, které umí tvořit tak obrovské zisky. Chci se to také naučit a se mnou zajisté mnoho obyčejných lidí. Myslím, že občané takto bohatého státu, který tímto vybudujeme, budou, dokonce rádi, platit 30 Kč,- u lékaře......................

Autor: Roman Košťál | sobota 14.2.2009 18:05 | karma článku: 40,27 | přečteno: 2803x