Tady se nedá vládnout !!!

Vykřikl jsem ještě více a velmi vulgárně. To, když Paroubek řekl, že je zásadně proti placení školného a že v příštích volbách  z toho udělá referendum !!!    

Tak sakra ku.. (píp) do p.. (píp) je to vůbec možné!? I člověk nehřešící, hřešit prostě musí.

Já už mám problém se dívat na zprávy a nebo číst denní tisk. Tolik zvratků, hnusu, demagogie, blbostí a nesmyslů jsem, tak jako v poslední době, od socanů neslyšel. Dívat se (v brzké době zřejmě povinně) na každodenní Vůdcovy tiskové konference mě přivádí úplně do varu. Vím, že nejsem sám. Nás normálních je dost. Jenže nejde pochopit, kolika lidem se to líbí a věří Ducemu.

Hitler je zřejmě férová postava dějin, ODS se má dokonce omlouvat v podstatě za to, co řekl fracek Rath, Celá ČSSD za frackem stojí................nevím co k tomu říct. Další plejádu "humoru" alá ČSSD nemá cenu popisovat, kdo dění sleduje, ví, kdo nechce vidět, nevidí........

Při sledování večerních zpráv mám vždy úplně spadlou bradu, nevěříce, co ještě může ČSSD vyblít. Co přinese zítřejší den?! Já osobně už mám pocit, že bez Paroubka ráno ani nenastartuju auto! Každá kritika Jyrky Velikého na vše se mě dotýká. Jako kdybych, tím že žiju, páchal denně těžký zločin jen tím, že mám (snad) střízlivý názor.

A teď ještě referendum o školném ve formě voleb. Ano, taky jsem si udělal legraci, mám ji rád......

http://romankostal.blog.idnes.cz/c/67170/Asi-zalozim-novou-politickou-stranu.html

...ale to byla fakt legrace, všichni (normální) víme, že to nelze.

Jenže já se začínám čím dál tím více bát. Bát toho, že buď žiji v zemi bláznů a nebo jsem blázen sám a ještě jsem to neodhalil.

Jak může v Česku ještě někdy nějaká vláda něco dělat. Jak může ještě někdy někdo (jiný než ČSSD) vyhrát volby. Vždyť ČSSD nikdy nic nenabídla a vítězí jen díky těžké demagogii a těžkým lžím!

FUJ..................................to je hnus, ale národe- vzbuď se prosím !!!

Autor: Roman Košťál | úterý 27.1.2009 19:57 | karma článku: 35,69 | přečteno: 1895x