Přes tisíc lidí, komunistů, protestovalo proti radaru. Jane promiň

Na tom by  nic asi nebylo. Tedy  kdyby to nebyli komunisti, kteří demonstrace rozháněli celkem brutálním způsobem. Na tom by snad ještě taky asi nic nebylo. Vždyť jsou to komunisti - budou Vás mít rádi, pokud budete mít jejich názor.

Ovšem divné a možná přímo smutné či urážející je to, že se tato demonstrace odehrála na náměstí Jana Palacha!

Se vší úctou  k Janu Palachovi - ON se musí snad v hrobě obracet! Pomyslný nůž se mu musí v kapse otevírat! Taková urážka!

Banda komunistů v čele s lidma, kteří mají s KSČ(m) společné snad pouze to, že jsou tam volitelní ( mám na mysli velice chytré a vyčůrané lidi - Filip a Ransdorf), obsadí náměstí pojmenované po, sice netradičním, ale zajisté hrdinovi. Člověku, kterým chtěl národu otevřít oči.

Milý Jane. Mám bohužel pocit, že v tomto pohledu byla Tvá obět zbytečná.

 Ne, neboj se. I v této republice žije spousta slušných lidí, kteří se za současný stav stydí. Většinou jsou v ústraní a moc se o nich neví. Ale hrdost v sobě nosí. I za to, co jsi udělal Ty, to se neboj.

Bohužel banda komunistická, pod líbivými hesly, strhla ne sebe pár bláznů, kteří do televizního vstupu řvou, že nesnesou na našem území pobyt cizích vojsk.

 Jane, vím, že se také směješ. Ano jsou to povětšinou ti samí lidé, kteří tady vítali Rusa s otevřenou náručí v roce 1968. Jsou to lidé, kteří na našem území po celá léta trpěli rakety a RADARY. Oni za to možná ani nemůžou. Dostali se pod tlak perfektních manipulátorů, lidských zrůd, které zanechaly v historii za sebou asi nejvíce mrtvých. Dostali se do soukolí KOMUNISTŮ.

Snad jen jedna věc, Jane, kterou neznáš. Dnešní komunisté se transformovali do zajímavé role. Povětšinou žijou silně kapitalisticky. Navzdory tomu brojí proti svobodě jednotlivce. Jsou to NOVODOBÍ komunisti. Trhají plody svobodné společnosti. Ransdorf bere v europarlamentu prachy, o kterých se obyčejným soudruhům ani nezdá a přitom ON to obyčejným soudruhům, tak jak mají přeci komunisté ve zvyku, nerozdává. Jako by nebyl jedním z nich. Dokonce nejezdí ve vozidle sovětské výroby. Ano, Jane, zradil je! Ale to nám, slušným, je celkem jedno............

Takže se Ti za tu bandu komunistickou, která se pokusila pošlapat Tvé jméno, omlouvám. Víš, my češi jsme takoví. Nás si jde koupit za 30,- korun českých....................

Autor: Roman Košťál | sobota 31.1.2009 21:25 | karma článku: 30,77 | přečteno: 1449x