Nechci si platit své vrahy, co s tím uděláme STÁTE ?

   K této tématice jsem se nikdy oficiálně nevyjadřoval. Snad jen v diskusích, kde to bylo rychle                  " promazáno " jistým Patrikem Bangou. I ztráta nicků přišla, však to známe........ Poslední události však situaci mění. Cítím, a určitě nejen já, že se něco děje.............. Navzdory panu P.B. : o kom bude asi článek, který bude možná smazán ? Hádejte...........

  

   Hned na úvod prozradím panu Bangovi, že vlastním jisté nemovitosti s lidmi o kterých bude řeč. To jen, že nejsem rasista, nácek a, jak to těď říkají v " týví ", nacionalista......... Pokud to bude nutné, osobně cenzorovi pošlu odkaz na Katasr nemovitostí. 

   Nebudu řešit to, co již bylo napsáno. Je mi do pláče z něčeho jiného. Jsem pracující člověk. Tak jako má rodina. Tak jako mnoho pobouřených, naštvaných a nespokojených lidí - daňových poplatníků.  Lidí, kteří si platí své vrahy. Zní to zvrhle? Ale né, je to jen otázka času. A nemluvím o jednotlivých činech, které život přináší dnes a denně. Mluvím o totálním převratu ve společnosti. A ne jen v ČR. Je to tzv. " zpolovinycelosvětové ". Ta slova jsem schválně spojil, to pro tu absurditu. A ta polovina pro to, že ta druhá to řeší po svém. Od sekání končetin až po rychlé řešení bez soudu. Bez komentáře o správnosti tohoto jednání. Ta druhá polovina totiž není  MULTIKULTURNÍ. 

   Vrátím se ale k podstatě. Proč se bojím a obávám. Né jen za sebe. Bojím a obávám se toho, že to vypukne. Že se najde nějaký nový " Breivik " . To v případě, že oficiální místa ve všech státech nebouchnou do stolu a neřeknou DOST. Dost bylo nespravedlnosti. A sundají růžové brýle......

   Země se zmítají v dluzích a nedostatku peněz na svůj provoz. Přicházejí obrovské restrikce. Ale proč se restrikce dotýkají pouze té pracující a pracovité části lidstva ? Proč ta část, která nevytváří žádný produkt, má pořád stejný nárok na stejné dávky ? A dle nejnovějších zjištění nestačím zírat, kolik existuje nových a vůbec různých dávek, o kterých MY - diskrimivováni menšinama, nemáme ani tušení ?! Nemluvě o tisících organizacích, které také umí krásně přetavit naše daňe tím " potřebným " směrem. Jak dlouho ještě si tedy budeme platit takový komfort - že za naše peníze jsme napadáni, biti,okrádáni, uráženi ( prodavačky v marketech a někteří úředníci by molhli povídat....... ). Někdy mám pocit, jako kdyby jsme hráli nějakou adrenalinovou hru, kdy si sami platíme to, aby to odněkud přišlo, aby nás jako někdo za rohem sejmul ! Jenže to není hra, ale skutečný život. Osobně si vůbec neumím představit, že bych napadal jakýmkoliv způsobem svého chlebodárce. I když dnes již nejsme chlebodárci, ale spíše dárci peněz na alkohol, hrací automaty a cigarety.

   Co s tím státe ( státy ) uděláš ? Budeš nás dále nazývat rasisity a nacionalisty ? Dokonce i prezident, což mne udivuje,  se lehce přidal na stranu skupiny přizpůsobivých se momentálním podmínkám ( čili nepřizpůsobivých ). Pokud by v této chvíli vznikla nějaká pravicová strana, která by se jasně tomuto extrému postavila a prosadila pouhé dodržování práv a svobod a také možnost se velmi účinně a razantně bránit, bude mít velký úspěch. DSS tohle bohužel nevyřeší, její program je pro podstanou část národa jaksi nečitelný, nebo spíše nepřijatelný. Ale i ta určitě zaznamená větší nárust preferencí a zákazem to páni politici nevyřešíte ..............Bude totiž hůř, tak něco začněte dělat !!!

http://www.youtube.com/watch?v=9_XJYV-ugdg

Autor: Roman Košťál | úterý 30.8.2011 14:04 | karma článku: 40,08 | přečteno: 3025x