Drazí poslanci

Nedopusťte neúměrné zvýšení zadluženosti naší země! Dokažte, že Vám osud naší země není lhostejný! Přijměte bez odkladu, ještě před Vaším seberozpuštěním, Janotův návrh úsporných opatření ke zmírnění deficitu státního rozpočtu v roce 2010!


Nechci se dočkat toho, že Vaší nečinností pomůžete ke znehodnocení naší měny. Že Vaší nečinností a nezodpovědností způsobíte inflaci, která se nás všech dotkne radikálním zvýšením cen všeho zboží a služeb a znehodnocením našich úspor!

Pokud nezajistíte šetření peněz, které Vám odvádíme z našich daní, dokážete, že si nezasloužíte naši důvěru.  Nečinností poškodíte hlavně ty, kteří jsou nejchudší a kteří na Vás nejvíce spoléhají. Nezačnete-li šetřit alespoň tak, jak navrhuje ministr financí Janota, dokážete, že jste pouze nezodpovědní hospodáři a že je třeba Vás v příštích volbách svrhnout a nastolit vládu nových a důvěryhodnějších osob a stran!

Zamyslete se nad svojí i naší budoucností !

V dnešní době- době internetu a rychlého šíření informací – si o Vaší nezodpovědnosti my, Vaši voliči,  rychle předáme informace a pište si, že Vám příště už náš hlas nedáme!!!

Autor: Jiří Rod | neděle 13.9.2009 21:03 | karma článku: 24,07 | přečteno: 894x