Diskuse

Kde bude líp?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR
JL

Vase uvaha, pane Roberte Bartosi je nedokonala. Nejprve musite hovorit o vyreseni "bordelu" v nasi republice. Zakladem je silna vlada bez prutahu jiz po volbach. Politicky vitez a jeho program NESMI byt rozmelnovan programem jine strany. Tento vitez MUSI nam ukazat JEHO cestu vpred. Nas stat nezna koncepci do budoucna a pri takove vnitrni situaci ji nebude mit ani v blizske budoucnosti.

Prikloneni k Rusku je nerealne. Ekonomie Ruska je PLYN A NAFTA!!!! Jinak hospodarstvi mensi nez Italie. To, ze ma zbrane a chut dobyvat, dnes neni podstatne pri nasem clenstvi v NATO.

Nase ucast v EU je problematicka pri pohledu nasi vnitrni rozharanosti. Pri takovem stavu nemame silu ovlivnit zlepseni chodu EU. My sami nevime co chceme a co je realne. Odchod z EU po hospodarske strance je cesta do pekel. My, jako narod, nedokazeme spravne financne uvazovat a vytvaret spravne podminky PRO SEBE a pro svoji budoucnost. Maly postreh. Radeji zaplatime studentum a duchodcum jizdne, misto investic do novych moznosti v prumyslu nebo zemedelstvi.. Prumyslu, ktery bude v CESKYCH rukou. Zemedelstvi, ktere nas uzivi a nasi krajinu da doporadku. Dekuji za pozornost.

1 1
možnosti
JL

Čína jako náš partner, to je opravdu úplně stupidní otázka. Rusko už nám tady radilo 40 let - ty známe. Momentálně budeme mít hodně práce, aby nás nesežral Brusel. protože už sežráni jsme aspoň způlky. Pozor na ty, kteří říkají: Více Bruselu - jsou to většinou ti, které Brusel dobře platí, nebo z toho mají nějaké slušné penězovody.

1 0
možnosti
RH

Ze Západem je to jako s demokracií. Je to nic moc a má to řadu chyb, ale nic lepšího neexistuje.

6 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1005x
Překladatel a tlumočník, FF-UK,

Knižní publikace: G. Wisnewski: Bilderberg, N. Hertzová: Plíživý převrat, J. Farndon: Co se stane když...?, B. Mráz: Kresby francouzských impresionistů, M. Arostegui: Neviditelní bojovníci, R. Schür: Kronika filmu...,

Filmy pro ČT: Bezstarostná jízda, Wittgenstein, Paříž Texas, Caravaggio, Goodbye Lenin, Modrý samet, Olověná doba, Evropa Evropa, Žhavé výstřely, Berlín - Alexanderovo náměstí, Ztracená čest K. Blumové, Plechový bubínek, Smrt obchodního cestujícího, V roce se 13 úplňky, 2001 vesmírná odysea, Klepání na nebeskou bránu, Batman, Cementová zahrada, Pod ochranou nebe, Někde v Africe, Muž, který spadl na zemi, Homo Faber,  Lovec jelenů, Konec násilí, Air America, Evropa, Angličan, co vystoupil na kopec, Tři králové, Sedm, Dej si pohov kámoši, Občanská výchova, Americký přítel, Tudy teče řeka, Zhoubná vášeň, Sestra v akci, Život - stavba povolena, Divoká banda, Koumáci, Vlak do Yumy, Hanami, Moloch, Proti zdi, Orlové práva, Modrý anděl, Princezna a bojovník, Král je živ! a další...

Seznam rubrik