Diskuse

Kde bude líp?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR
JL

Vase uvaha, pane Roberte Bartosi je nedokonala. Nejprve musite hovorit o vyreseni "bordelu" v nasi republice. Zakladem je silna vlada bez prutahu jiz po volbach. Politicky vitez a jeho program NESMI byt rozmelnovan programem jine strany. Tento vitez MUSI nam ukazat JEHO cestu vpred. Nas stat nezna koncepci do budoucna a pri takove vnitrni situaci ji nebude mit ani v blizske budoucnosti.

Prikloneni k Rusku je nerealne. Ekonomie Ruska je PLYN A NAFTA!!!! Jinak hospodarstvi mensi nez Italie. To, ze ma zbrane a chut dobyvat, dnes neni podstatne pri nasem clenstvi v NATO.

Nase ucast v EU je problematicka pri pohledu nasi vnitrni rozharanosti. Pri takovem stavu nemame silu ovlivnit zlepseni chodu EU. My sami nevime co chceme a co je realne. Odchod z EU po hospodarske strance je cesta do pekel. My, jako narod, nedokazeme spravne financne uvazovat a vytvaret spravne podminky PRO SEBE a pro svoji budoucnost. Maly postreh. Radeji zaplatime studentum a duchodcum jizdne, misto investic do novych moznosti v prumyslu nebo zemedelstvi.. Prumyslu, ktery bude v CESKYCH rukou. Zemedelstvi, ktere nas uzivi a nasi krajinu da doporadku. Dekuji za pozornost.

1 1
možnosti
JL

Čína jako náš partner, to je opravdu úplně stupidní otázka. Rusko už nám tady radilo 40 let - ty známe. Momentálně budeme mít hodně práce, aby nás nesežral Brusel. protože už sežráni jsme aspoň způlky. Pozor na ty, kteří říkají: Více Bruselu - jsou to většinou ti, které Brusel dobře platí, nebo z toho mají nějaké slušné penězovody.

1 0
možnosti
RH

Ze Západem je to jako s demokracií. Je to nic moc a má to řadu chyb, ale nic lepšího neexistuje.

6 1
možnosti