Zapomněli jsme ještě na jeden zdroj pracovních sil

Pořád slyšíme, že pozveme zdravotní sestry z Ukrajiny, taxikáře z Indonésie nebo šičky z Mongolska. Ale je to pro naši snahu bránit se uprchlíkům ta správná volba? A pracovní síly pořád chybí. Co budeme dělat?

Naše česká půda je posvátná. Obsadil ji pro nás Praotec Čech a ve své darovací řeči neříkal nic o emigrantech, zdravotních sestrách z Ukrajiny, ani o vietnamských prodavačích potravin. Je pro naše lidi.

Myslím proto, že bychom neměli klást takovou váhu na přísun levné pracovní síly z Východu. To se nám může vymstít. Jaké cíle a vyznání sledují tito lidé, vůbec nevíme. Vietnamci a Jávanci se pořád usmívají a nikdo nepozná co si vlastně myslí. Nakonec v Barmě vidíme, že i hinduisté dovedou být pěkně agresivní, když se dostanou k moci.

že by Ukrajinci patřili k těm nejmírumilovnějším národům lze také pochybovat. Vždyť v Moskvě  jim nikdo neřekne jinak než fašisté.

No a u Mongolů stačí jen zmínit Džingischána. Kdo si pamatuje jen trochu z rodinné historie, ví, že v roce 1241 jsme jen tak tak unikli úplnému vyhubení. To by se Praotec Čech v mohyle divil, kdyby jeho koncept vydržel tak krátce.

Na druhé straně máme stovky zaniklých vesnic, pustých zbořenišť a nevyužitých lokalit v pohraničí. Vidíme, že v Německu je také dost vlastenců, nespokojených s tím, že jim imigranti znásilňují ženy, vraždí děti a vyjídají sociální dávky. Proto navrhuji: Poprosme potomky sudetských Němců, aby se vrátili. Můžou přijít i normální Němci. Ty bezcenné ruiny, zpustlá pole, zničené továrny a zadlužené vesnice jim můžeme dát zadarmo a ještě to bude drahé. Budeme doufat, že na polích místo řepky a rychle rostoucích dřevin zase bude obilí, na chomutovsku a osoblažsku se obnoví pěstování vína, zahrada Čech bude skutečně zahradou a bude exportovat desetkrát více jablek a moštu než celé slavné jižní Tyrolsko. Budou tam hospodařit místní sedláci a nebudou to jen latifundie různých pražských právníků, pro které je to jen zdroj čerpání dotací. Na jablonecku i kraslicku se obnoví místní průmysl a nebudeme závislí jen na Volkswagenu a ostatních odběratelích zkaženého multikulturního Německa.

Především ale tito přistěhovalci budou dostatečnou hrází. Pomůžou nám, aby ani v Havířově, ba ani v Klášterci nad Ohří nevznikla vůbec žádná mešita.  

Autor: Richard Neugebauer | čtvrtek 13.9.2018 9:06 | karma článku: 26,42 | přečteno: 1814x