Z diskuse našeho uličního výboru Společenství pro dobrovolné vyhynutí lidstva

Nová doba staví před nás nové úkoly. Mnohé organizace už naplnily svůj cíl a musejí změnit svůj program, jinak ztratí smysl a tím i zájemce o členství.

Taková Matice slezská v Opavě: Založili ji před 150 lety, aby posílila český národ ve Slezsku. Ale co dnes? Všechny ostatní národy z opavska zmizely. Není tu ani Židuv, ani Němcuv a dneska už ani Slezakuv.  Co má Matice slezská dělat? Navrhoval jsem, aby otočila a posílila zase naopak židovskou komunitu a podpořila návrat Němců. Zatím jsem neuspěl. Problémy kupodivu nenastaly ani tak na samotném výboru Matice. Tam se na mě jen dívali s otevřenou pusou. Mnohem obtížnější se ukázalo nějakého Žida z Izraele nebo Němce z Německa přemluvit, aby se přistěhoval do Moravskoslezského kraje.

To jen tak na okraj. Celosvětově se problém naplnění původních cílů týká například Asociace za dobrovolné vyhynutí lidstva. Situaci vyostřily zejména tyto nové události:

- nová mutace Corona viru ukázala, že lidstvo nezachrání ani očkování

- počet oficiálně onemocněných překročil 1% světového obyvatelstva,

- tajný průzkum v Čínské lidové republice ukázal, že tam ve skutečnosti není jen 85.000 Číňanů, kteří prošli covidem, ale že z celkového počtu 1.444.000.000 obyvatel už jich 1.338.000.000 viru podlehlo. Pravdu se daří maskovat jen díky skvělé práci čínské propagandy a přesunu Ujgurů přestrojených za Číňany z převýchovných táborů do Šanghaje a ostatních měst na východočínském pobřeží.

Zdá se, že cíl Asociace bude brzy naplněn. Podníceni online pivní diskusí s Theofilem de Giraud, ideovým vůdcem našeho hnutí, svolali jsme naši uliční organizaci Asociace za dobrovolné vyhynutí lidstva, abychom se poradili o dalším postupu. Těsnou většinou jsme se nakonec rozhodli naši uliční organizaci zrušit. V cestě nám stojí už jen formální překážky. Podpisy statutárního zástupce ověříme, ale na zrušení Krajským soudem si zřejmě počkáme delší chvíli. Kancelář Krajského soudu pracuje pouze z home officu a řeší jen nejnutnější případy. Snad se to vyřeší včas, dokud bude ještě nějaký úředník naživu.      

Autor: Richard Neugebauer | sobota 26.12.2020 10:09 | karma článku: 0 | přečteno: 705x