Důrazně popíráme

Volební boj proti jedinému kandidátovi na prezidenta, který opravdu pomáhá lidem a to i těm chudým, nemocným, osamělým a poníženým, nabyl skutečně nechutných obrátek. Nezbývá, než abych se i já postavil na stranu pravdy ..

Deník "Dolomiten"  vychází od roku 1882 a je hlavním médiem Jižního Tyrolska, té části Tyrolska, která je dnes součástí Italské republiky. Redakce sídlí v Bolzanu. Šéfredaktorem je Dr. Toni Ebner. Denní náklad je 42.206 kusů včetně digitální verze, To je při počtu Jihotyrolanů 520.000 pěkný výsledek.

V sociálních médiích se objevila fantaskní zpráva, že redaktor magazínu tohoto deníku, Karl Tschurtschentaler, získal ze dvou nezávislých zdrojů výbušné informace a chce je zveřejnit předposlední pracovní den před druhým a posledním kolem našich (to jest českých) prezidentských voleb. Síly nepřátelské našim lidem chtějí poškodit jediného nezávislého kandidáta druhého kola voleb, financovaného nezávislým hnutím "ANO - bude líp (Pozn.1)".

Abychom předešli tomuto podvodnému, podpásovému a neférovému jednání, důrazně popíráme, že:

- by Ing. Andrej Babiš stál ve frontě na korunovační klenoty jenom proto, aby si je mohl prohlédnout za níže uvedeným účelem a aby získal názor návštěvníků na případnou obnovu monarchie,

- by Ing. Andrej Babiš tajně jednal s Karlem Habsburgem-Lothringenem, udánlivým následníkem českého královského trůnu, synem Otta Habsburg-Lothringen a vnukem posledního českého krále Karla IV. (1887-1922),

- by Ing. Andrej Babiš  Karlovi slíbil, že mu předá republiku a nechá ho korunovat českým králem,

- by Ing. Andrej Babiš slíbil potomkům Františka Ferdinanda d´Este vrátit Konopiště,

- by v případě, že by vznikly v Praze nepokoje a Karel nemohl být řádně korunován, Ing. Andrej Babiš připravoval korunovaci sám pro sebe a chystá pro tento účel zfalšované rodné listy a jiné dokumenty dokládající, že Ing. Babiš je potomkem rodu Přemyslovců, konkrétně posledního potomka opavské větve Přemyslovců, Valentina Hrbatého.  

Naopak je každému jasné, že generál Pavel už v Bruselu slíbil, že jako prezident požádá belgického krále, aby nastoupil na náš trůn. Lidé, bděte! Chceme mír a levný plyn!

 

Poznámka (1): Pravopisná chyba ("líp" je hovorový výraz. Spisovný výraz je "lépe") není způsobena tím, že by vedení nejčeštějšího hnutí neumělo česky. Hovorovým výrazem se chtělo více přiblížit našim dnešním lidem.     

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Richard Neugebauer | středa 18.1.2023 8:47 | karma článku: 22,09 | přečteno: 983x