Tipsport zvažuje trestní oznámení. Na svoji blbost?!

Pravá česká vynalézavost a schopnost "všechno očůrat" opět zvítězila nad systémovostí a fantazií podnikatelů. O co vlastně jde?

tipsport-bar.cz

Sázková kancelář Tipsport měla chybu ve svém internetovém systému, který přijímá sázky. Brání se tím, že podle sázkového řádu se prý takto sázet nesmí. Vážení přátelé, vůbec nejsem v oboru znalý a celkem jsem si asi 3x vsadil těch 170 korun na jakousi Šanci milion (nechal jsem se zlákat vidinou rychlého zbohatnutí, ale ruku na srdce - kdo se kdy nenechal), a to vlastně ještě u konkurenční sázkové kanceláře Sazka (teda aspoň myslím, že jsou to jejich konkurenti...).

 

Celou věc chci pojmout z pohledu selského rozumu. A to následovně: "Vážení páni ze sázkové kanceláře Tipsport, za blbost se platí! Jestliže máte neschopné ajťáky, kteří systém neudělali pořádně, anebo neschopné manažery, kteří se o to nepostarali, to je už váš problém. O peníze jste se připravili vlastní vinou - jestliže není systém nastaven podle vašeho herního řádu, opět je to váš problém. Systém sázku přijal a to je důležité."

 

Každopádně mě okamžitě napadly dvě věci:

1) Co kdyby ti sázkaři nevyhráli, stáhl by Tipsport také sázku, anebo by si peníze nechal?

a hlavně 2) Když někdo oblafne Tipsport, tak je to podvod. Zatímco když oblafnou své sázkaře oni, tak je to v pořádku?!

 

ps: ve třeťáku jsme na gymplu počítali pravděpodobnost výhry prvního místa pro Sportku, kdy se tahají čísla od 1 do 49 a je potřeba uhádnout alespoň 5 čísel ze 6. A pokud si vzpomínám správně, vyšla ta pravděpodobnost 1:800 000 000. To znamená, že by si každý občan naší republiky musel vsadit alespoň 80krát, a každý los by musel mít jinou kombinaci, aby jeden člověk vyhrál. Takže prakticky nemožné. Jak to je se sázkami na sportovní zápasy ovšem nevím.

 

 

Viz. http://www.novinky.cz/ekonomika/187692-tipsport-zvazuje-trestni-oznameni-sazkarum-chtivych-milionu-zrusil-ucty.html

http://www.novinky.cz/ekonomika/187574-sazkari-prechytracili-tipsport-a-chteji-vyplatit-vyhru-342-milionu.html

 

 

==============================

Budu vždy nechávat povolenou diskuzi pro slušné vyjádření rozumných názorů, protože věřím, že je to tak správné. Zároveň ale chci říct, že na komentáře reagovat nikdy nebudu.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: David Rektorys | čtvrtek 24.12.2009 13:16 | karma článku: 19,14 | přečteno: 1959x
  • Další články autora

David Rektorys

Svět se zbláznil!

9.8.2011 v 17:39 | Karma: 18,51

David Rektorys

Proč Amerika již brzy zkrachuje

28.7.2011 v 8:37 | Karma: 32,19