Žalujte Ilonu Csákovou!

Máte dům na Masarykově náměstí a začala Vám po koncertu Laury a jejích tygrů na pivních slavnostech padat omítka či Vám pukly okenní tabulky? Zažalujte hlas Ilony Csákové...

Kdybych chtěl jedním slovem vyjádřit své pocity z vystoupení Laury a jejích tygrů v Přešticích, musel bych to slovo nejprve vymyslet. "Famózní" je slabé...

Když po prvních dvou písních pronesla jedna slečna za mnou obdivně na adresu kapely: "Ta Laura je hustá," jistě netušila, co nastane, až na pódium vstoupí Ilona Csáková. Její výkon okomentoval pro změnu jeden chlapík slovy: "Ty vole, tý Csákový je celý náměstí!" A bylo!

Dokonalá souhra, pozitivní energie, rytmus, moudré i vtipné texty - to jsou přednosti Laury, které v Přešticích kapela umocnila na druhou.

Mladá krev Lauře sluší, starší pak dodává duši...

Došlo jak na novinky (Bambus, Big Bang), tak na osvědčené fláky - a že jich za těch 30 let existence Laury není málo. Mou nejoblíbenější skladbu "49 dní do jara" kapela mírně zpomalila, ale rozhodně jí to na kráse neubralo.

Díky, Lauro.

Přeji Ti (i sobě a ostatním fanouškům) ještě spoustu let na pódiích, moře neotřelých hudebních nápadů a kapelníkovi šťastnou ruku při výběru kolegů (dosud má neuvěřitelně šťastnou ruku na talenty - nebo je to šťastné ucho?).

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Václav Reithmaier | sobota 3.9.2016 23:24 | karma článku: 19,84 | přečteno: 1289x
  • Další články autora

Václav Reithmaier

Péče o vztahovou zahrádku

5.3.2017 v 8:07 | Karma: 14,08

Václav Reithmaier

Hurá do důchodu?

16.2.2016 v 9:52 | Karma: 30,27