OO - Oranžové Omluvy

Stínový ministr financí Jan Mládek (ČSSD) se omluvil za své přirovnání živnostníků k parazitům. S jeho výrokem nesouhlasí ani předseda oranžových Bohuslav Sobotka...

Pánové, já na Vaše omluvy...V. Reithmaier

Škoda, že předsedovi začal výrok o parazitování živnostníků vadit až ve chvíli, kdy se zvedla vlna pohoršení nad Mládkovým výrokem. Proč nereagoval hned na sjezdu? Proč nevyužil svého závěrečného projevu, aby korigoval výrok svého experta? Proč se k němu vyjadřuje až když je ČSSD pod palbou?

Možná je to proto, že se to ČSSD dlouhodobě vyplácí. Už za Jiřího Paroubka si každý mohl všimnout, že to, co platilo jeden den, druhý den se dementovalo - pokud se ukázalo, že to ono narazilo na odpor veřejnosti.

Na jednu stranu si může volič myslet, že mu jeho oranžoví politici politici naslouchají - narozdíl od těch arogantních modrých, kteří nevidí a neslyší. Na stranu druhou proč vypouští silná slova, která další dny dementují? Jak jim lze věřit, když mění názory podle závanu větrů?

Stejně jako pro mne nemá smysl poslouchat jakékoli proslovy lháře (proč věnovat svůj čas někomu, o jehož slovech musím stále pochybovat?), tak pro mne nemají váhu omluvy těch, kteří mění názory každý den.

Pánové, já na Vaše omluvy... nedám!

Autor: Václav Reithmaier | pondělí 18.3.2013 9:14 | karma článku: 31,78 | přečteno: 899x
  • Další články autora

Václav Reithmaier

Péče o vztahovou zahrádku

5.3.2017 v 8:07 | Karma: 14,08

Václav Reithmaier

Žalujte Ilonu Csákovou!

3.9.2016 v 23:24 | Karma: 19,84