Vyhrožovat rodině politika zastřelením je zločin...

... poslat kvůli tomu rodinu z bezpečnostních důvodů pryč je správné. Ovšem nic jí neříci a nechat manželku sázet na sociální sítě fotky "hele kde jsme a jak se bavíme" je .... slaboduché?

Policie dnešní přiznání premiéra A.Babiše potvrdila. Pak tomu, co o ohrožení své rodiny říká, budu věřit. Přece jen, Policie ČR by snad nelhala. Dokonce už zatkla i pachatele výhrůžek, je ve vazbě a soud jistě spravedlivě ohodnotí jeho čin-zločin.

 

 Teď ale zapomeňme, že Andrej Babiš je premiérem. Je to prostě manžel a otec, jehož rodině a jemu je vyhrožováno smrtí. Správně informuje policii, ta hlídá jeho dům a vyšetřuje. Správně posílá své blízké pryč, do bezpečí. Stejně by se zachovala určitě velká část manželů a otců. Ale snad každý takový manžel a otec by manželce řekl: "Prosím tě, dávejte na sebe pozor. Ať nikdo neví, kdo jste. A nikdo ať neví kde jste". 

 

Proč tak neučinil premiér Babiš a nesnažil se ochránit svou rodinu nedává prostě smysl. Vzhledem k aktivitě jeho manželky na sociálních sítích, která tedy nevědouc že je na útěku do bezpečí postovala "veselé fotky z dovči v Dubaji" lze říci, že ohrozil bezprostředně svoji rodinu. Docela nemoudrý pán. Pokud tedy není naopak nový H.Ch. Andersen. 

 

Děkuji panu Braunovi za jeho diskuzní příspěvek, který mne usvědčil z velkého omylu a křivdy, které jsem se na paní Babišové dopustil. Nebyla tak bláhová, aby sama postovala informace o svém pobytu. Pak platí, že chování premiéra i jeho rodiny rozumím a sám bych dle možností jednal stejně, pokud by se moje rodina v podobné situaci ocitla.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Řehounek | neděle 28.2.2021 14:48 | karma článku: 18,54 | přečteno: 701x