Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vtipně napsané! ;-D Ani ženy to nemají při balení jednoduché. To s tím alkoholem, no nevím... po vystřízlivění mohou věci a lidi vypadat jinak.;-);-DR^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji. K Vaší poslední větě.. ty rána po vystřízlivění dobře vystihl pode mnou pan Šesták:-)

1 0
možnosti

Pěkně napsáno, v důsledku jsem si musel pustit song co nahrál bratranec Jerryho Lee Lewise - Mickey Gilley: Don't The Girls All Get Prettier At Closing Time - volně přeložený cožpak nejsou všechny holky stále hezčí, když se blíží zavíračka? A ne každej proslulej playboy přizná, že i když nikdy nešel v noci nikdy spát s ošklivou, ráno se vedle nějaké takové vzbudil pokaždý.;-D

1 0
možnosti
RR

Průzkumy nás pořád bombardují statistikami, kolik na alkohol zemře lidí. Pro vyváženost by měl existovat průzkum, kolik se díky alkoholu lidí narodí.

3 0
možnosti
Foto

Pěkné (pro mne) nedělní čtení. S poslechem vážné hudby jste mi připomněl scénku z Nemocnice na kraji města, tam to věkově sedělo trochu více. Za mých, našich studentských časů se chodilo na taneční zábavy, tanec... a metla lidstva k tomu;-D. Přeji Vám pěknou adventní neděli :-)

1 0
možnosti
Foto

Vám taky přeji pěknou adventní neděli i ty další, co ještě budou následovat. Děkuji za návštěvu.:-)

1 0
možnosti
MP

Krásně jste to popsal :-)R^V. Na sólovou kytaru jsem v rockové skupině hrál, ovšem - nic moc. Větší úspěch měl bubeník - 160 cm vysoký střízlík. Těžko říct, kde byla chyba. Dobrou pomůckou byl v mých mladých letech také tzv. "píst" (malý motocykl, nejlépe NDR - provenience, na název si teď nevzpomenu). Ten jsem také neměl :-).

1 0
možnosti
Foto

Děkuji:-) Jako vztahový poradce soudím, že tajemství úspěchu toho bubeníka bylo, že seděl, takže jeho výšku nešlo odhadnout. Navíc jako bubeník byl tzv. chlapem od rány.

1 0
možnosti
Foto

Viléme, pěkně napsanéR^

1 0
možnosti
Foto

Připomněl jste mně jedny krásné prázdniny a mých 17 let. Balila jsem svého bývalého spolužáka ze základní školy. Vypadalo to, že k nějaké puse by mohlo dojít. Koupila jsem v obchodě litr bílého vína značky Kardinál, vzala svoji novou kytaru a vypravila se už za tmy na smluvené místo za vesnici, na Holubí vrch. Jaké bylo moje překvapení, když přišel i další kluk, taky spolužák. A další překvapení, že na kytaru dokázali zahrát oba. Tehdy snad každý kluk brnkal na kytaru. Žádné pusy nebyly, ale táboráček a staré trampské písničky, ohromně se mi to líbilo. K té puse nakonec došlo, ale jindy, na konci prázdnin, ale nic se nepilo. No a pak se odstěhoval a navždy zmizel z mého života. Ale pravdu máte - alkohol v rozumné míře je velice dobrý sluha!

3 0
možnosti
Foto

Při balení dárků je zcela nezbytný, na rozdíl od pana laického kazatele.

Kytara je výborná (vlastní zkušenost), jen je potřeba dát pozor, aby při dalším sbližování nevzala za své. R^

1 0
možnosti
Foto

U kytary je také důležité vystihnout ten pravý okamžik, kdy přestat hrát a začít se sbližovat:-)

1 0
možnosti
MB

Neměl jste to jednoduchý:))))))))) Předpokládám, že teď jste přeborníkem a poradcem pro vztahy.

2 0
možnosti
Foto

:-):-) Jsem asi jak literární kritik : poučuji, jak bych napsal román, kdybych to uměl.

1 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 22,15
  • Průměrná čtenost 1550x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik