Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Viléme, já se pobavil a v mnohém Vám dávám za pravdu. Já zamlada jezdil na kole a holky fakt nepadnou do mdlob, když jste jak reklama na hlad a ještě s opálením à la zebra. Je potřeba bejt trošku rošťák, protože Mirkům Dušínům pšenka nepokvete.

1 0
možnosti
Foto

:-):-) Cyklistické opálení opravdu není to pravé ořechové. Díky za přečtení.

1 0
možnosti
Foto

Moc se mi to vaše psaní líbí a máte pravdu :-)

jsem už sice mimo balící trh, ale téma je zajímavé.

Tu smutnou a mírně degenere bytost jakéhosi Horáka, místního trolla neberte moc do úvahy :-)

2 0
možnosti
Foto

Moc děkuji za návštěvu, která mě potěšila.

0 0
možnosti
DH

D80a79v12i15d 17H91o54r93á55k

5. 12. 2020 17:03

Mnohdy, ba dokonce zpravidla a na výjimky, které nebudu jmenovat zde v rubrice Blog člověk nalezne poměrně zajímavé, inspirativní a užitečné informace.

Přečetl jsem v rychlosti titulek, který mě zaujal, ale přitom v té rychlosti čtení jsem nějak bohužel přehlédl ty uvozovky.

A protože máme adventní čas, kdy připravujeme pro nám blízké vánoční dárky, které by měly být krásně a esteticky svátečně zabalené, což mi většinou činí potíže. Proto jsem se okamžitě začetl a hledal nějaký návod.

Dárky zpravidla balím ve střízlivém stavu, a tak podle titulku jsem usoudil, že asi dělám chybu a měl bych propříště tuto činnost dělat s nějakým tím promile alkoholu v krvi. Ale to co jsem se dočetl a bylo velice plytkého obsahu a s touto činností, pro kterou jsem hledal poučení a rady nemá vůbec nic společného.

Z Vašeho článku a jeho obsahu jsem skutečně hluboce zklamán, až znechucen a musím Vám sdělit, že do budoucna jste jednoznačně ztratil jednoho ze zdejších čtenářů.

0 0
možnosti
Foto

Pokud jste ode mne hledal návod jak balit dárky, buďte rád, že jste ho nenašel. To byste byl ještě hlouběji zklamán, to mi věřte.

2 0
možnosti
PK

No rady jak balit už mi není třeba. Ale, autor mi promine změnu tématu blogu, i když to slovo poradce se tam v jiné souvislosti nachází.

Blog mi tento citát připomněl. Je to o našem politikovi a velmi dobře ho vystihuje....Václav Klaus je jediný politik, který radí svým poradcům (autor Václav Klaus). ;-D;-D;-D

Ještě musím doplnit a jde to na mě, i já jsem ho volil , tedy kdysi.

1 0
možnosti
Foto

Už jsem dříve z nějakého vašeho příspěvku zaznamenal, že jste ho volil.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 25,50
  • Průměrná čtenost 1571x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik