- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Podarilo sa, večera bola vynikajúca, s množstvom som to trochu prehnal, takže dnes to bude ako "dojedok". Dúfam, že absencia čierneho kardamómu (jediný mi chýbal) tomu veľmi neublížila.
Pani Valijah, môžete nám ponúknuť aj niečo z Vašej kuchyne "do kotlíka" ? Milujem varenie v kotlíku na prírodnom ohni, či už doma v záhrade, alebo s priateľmi na chate - klasický kotlíkový guláš, maďarské rybacie halászlé, ukrajinský boršč, arabská šorba,... Doplníte nám jedálny lístok o niečo pakistanské či indické ?
Tak to mám opravdu radost, že chutnalo a děkuji za zprávu Černý kardamom má hodně těžkou vůni a chuť (skoro bych ho přirovnala k vůni uzeného bůčku), určitě byl ale výsledek vynikající i bez této přísady.
Pákistánská kuchyně je velmi tradiční a mnohde se stále vaří "v kotlíku na ohni". Vysoká stabilní teplota, prohnuté nádoby na vaření apod. jsou pro tuto kuchyni charakteristické. Děkuji za skvělý podnět, určitě něco připravím a doplním Vaše menu. Pěkný den.
Vyzerá to skvelo, určite skúsim. Ďakujem za recept.
Som milovníkom našej stredoeurópskej kuchyne. Pred časom som sa náhodou zoznámil s koreniacimi zmesami pakistanskej firmy ... Od tej doby som ich stálym zákazníkom (obaja s manželkou milujeme ostré jedlá). Keďže u nás doma manželka zarába a ja varím, už si tento Váš recept plánujem zaradiť do jedálnička.
A len tak mimochodom - kravy grgajú a prdia, čím poškodzujú svetovú klímu. Nevadí Vám, že svojim receptom možno naštvete Gretu? Z dôvodu politickej korektnosti to skúsim aj s bravčovinou .
V Česku se zkonzumuje asi 80kg masa na osobu, v Pákistánu 15. Takže kdybychom jedli podle Pákistánu, byla by ráda.
Měl bych si najít nějakého poskoka co za mě bude dělat moji práci abych si mohl uvařit vaše recepty. :)
Šukriya za recept, těším se, až to doma vyzkouším :-)
Já děkuji za milou reakci, jsem ráda, že se líbí
Spousta koření, to má každý doma a když dokoupí tak aby zbytek cpal do segeďáku nebo koprovky a říkal tomu "po pakistánsku"!
Samozřejmě ne každého zajímají světové kuchyně. Někdo se zcela spokojí s tím co má a zná celý svůj život. To je naprosto přirozené a v pořádku. Je ale mnoho lidí, kteří naopak tento typ informací a inspirace vyhledávají. A právě pro své články připravuji!