Děkujeme za pochopení.
R16a83d27k53a 80K70i98e72l81b26e60r51g60e57r70o98v22á
to je zkrátka nádhera!!! dobré že to je, to bez pochyb, krásně napsané, krásně naranžované, stylově a dobře nafocené... a třikrát mňam
V38a90l70i59j55a94h 22R82a55s96h49i92d20o75v84á
Mnohokrát děkuji za mily komentář. Budu moc ráda, když recept vyzkoušíte, věřím že si oblibite. Ještě jednou děkuji a ať se daří.
J27a59r25o31s34l67a56v 64C25h37u53d91á26č44e17k
Luštěniny jím jednou týdně. Vaše recepty se mi moc líbí.
V61a40l63i87j20a44h 88R56a37s32h40i97d24o12v32á
Moc Vám děkuji a budu ráda, když můj blog budete dále sledovat. Pěkný den
J87i16ř83í 65K43a96r55b76a87n
Tuhle jsem trošku experimentoval - vařil jsem čočku a hrách s trochou mrkve, kořenil jsem pepřem a kurkumou. K tomu samozřejmě klobáska , okurka a chléb. No, nebylo to špatné, ale vy to máte evidentně mnohem vychytanější
V20a80l35i54j31a12h 12R94a47s47h44i19d39o31v65á
Já bych tam ještě přihodila česnek, ale jinak myslím, že to i tak muselo být dobré. Dnešní recept je starý rodinný mé švagrové (je to cizinka), takže prověřen generacemi napříč zeměkoulí....
J50i37ř13í 86K98a92r68b42a62n
Čočku i hrachovou kaši mám rád, ale k tomu je nejlepší pěkně dokřupava ogrilovaná klobáska
V91a48l46i17j60a11h 19R16a62s75h76i39d18o44v35á
Tak s tím mohu jedině souhlasit!
M35a29r45e60k 75V66a23l58i83č28e24k
kristepane, jsou na svete ale krasy!
u Vasich blogu a jidle slintam jako Pavlovuv pes
takze dneska mungo a koriandr a chilli papricky a kokosovy mliko a limetky a curry a ... mizim ke sporaku
tesim se na dalsi "napovedy"
V15a93l68i77j93a50h 48R71a61s81h64i94d44o45v38á
Mnohokrát děkuji za krásný komentář. Projasnil jste mi den....
- Počet článků 34
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1867x
jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu.
Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování.
Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.
Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.
Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz
Tak ať Vám to pálí - a chutná!