Děkujeme za pochopení.
V94a15l74i70j51a59h 98R72a93s27h74i10d18o95v18á
Já děkuji, jsem ráda, že se líbí
M25a29g24d70a 84J98o42g57h70e67e54o42v41á
Vás si dobře ukládám, zní to hrozně, vím. Příští týden jedu na farmu pro mléko a budu podle Vašeho receptu vyrábět panýr. Také Vás přeposílám kamarádkám. Tak díky a pěkný den.
V98a46l85i37j42a26h 17R10a90s80h85i71d14o17v74á
Mléko z farmy je na panýr nejlepší, určitě se povede! Moc děkuji a užívejte léto!
N42a44ď21a 10D41u38b61c67o53v10á
Všechno bych měla, mouku mám ale spaldovou, ale to koření nemám, tak až zakoupím, zkusím.
V20a60l48i83j21a13h 98R15a46s77h41i36d85o85v72á
Tak mezitím zkuste aspoň pakory, ty jsou super i samotné Pokud jde o koření - můžete improvizovat dle vlastní chutě. Děkuji a pěkný den!
R23i64c71h59a34r77d 22P16o70l53á52š64e64k
Na to jak uvařit z ničeho je tam na můj vkus příliš mnoho surovin (a zrovna u nás ne příliš obvyklých) a čas na přípravu taky asi nebude 5 minut.
V89a39l62i81j59a13h 75R15a58s93h10i13d97o54v77á
Když pozorně pročtete recepturu, vidíte, že samotný pokrm sestává jen z jogurtu, cibule, mouky a koření. Všechny ingredience se dají pohodlně sehnat online v některém ze spec. e-shopů. Je jich už docela dost, tak máte z čeho vybírat Děkuji a přeji hezký den
- Počet článků 34
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1867x
jmenuji se Valijah, věnuji se indicko-pákistánské kuchyni, která tvoří hlavní téma mého blogu.
Vydala jsem dvě beletrické kuchařky "Mango, láska a kari" a "Život s chutí kari". Kromě ověřených receptů knížky nabízí i humorný náhled do života indicko-pákistánské komunity. Představí Vám některé zvyky, tradice a svérázný způsob uvažování.
Tuto úžasnou kuchyni jsem poznala díky partnerovi, jež pochází z Pákistánu a profesně se zabývá dovozem indických potravin. Vařit jsem se tedy učila velmi intenzivně a zároveň dostatečně postupně - v rodině ale i s profesionály.
Vedu kurzy indicko-pákistánské kuchyně - prezenční i on-line. Na obou kurzech vždy vaříme s pravými indickými ingrediencemi. Zaměřuji se jak na zvládnutí kari "restauračního" typu tak i toho domácího, které je poněkud odlišné.
Všechny mé recepty a další info najdete na www.gurmankoreni.cz Kontaktovat mě můžete na gurmankoreni@email.cz
Tak ať Vám to pálí - a chutná!