Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PŠ(A

petr štursa (velmi arogantní)

21. 4. 2008 16:17
Aha, takze

podle zen je idealni muz "usluzna submisivni baba, co dava prkynko dolu a na verejnosti je drsny a sexy".:-©

0 0
možnosti
JA

jiand38

21. 4. 2008 14:04
Jsem líný...

Žádný tvor nedělá zbytečné pohyby,a tak si šetří energii na podstatné události...Ale když se vrátím domů ve tři ráno tak po probuzení i nádobí umeji a podlahu vytřu. Z toho plyne....nechte nás ať si zařádíme a pak se můžem bavit o povinostech....;-D

PS: (jen pro manželku) miláčku,jasně že nikde neflámuji do rána

0 0
možnosti
N

nientte

21. 4. 2008 13:14
V jednoduchosti je krása

Patrně by bylo úplně nejlepší vychovávat malé chlápky dle jejich přirozenosti...jsou to lovci, cítí se býti králi této říše...dejte jim kladívečko a tu moc, že jsou maminčiným rytířem, kupujte jim hračky zbraně, občas to poškádlete pusinkou, ale nééé moc...aby jste ho nepřivedla do rozpaků...nechte ho vyremcat a vyvztekat a prostě mu dopřejte samostatnost, neskákejte kolem jako služtička...chcete - li z něj mít opravdovýho, zdravě sebevědomýho chlapa, jež splňuje přírodou danou roli - MUŽE....jo a klidně se před ním převlékejte, naučte ho nahotě jako nečemu přirozenému, jinak Vám přijde domů v šestnácti, že se musí ženit, neboť mu to uklouzlo;-D

0 0
možnosti
N

neredaktor

21. 4. 2008 11:55
Pro milabubu

Něco podmíněný reflex(vidím mísu močím), něco odkládání potřeby na poslední chvíli(ještě udělám to a ono) a něco postupně s věkem ochabující svaly (na to časem přijdete taky).

0 0
možnosti
PK

dolch

21. 4. 2008 13:31
Re: Pro milabubu

U pánů je to ovšem to samé ne? Vteřina potřebná ke zvednutí prkýnka může rozhodovat :-)

0 0
možnosti
N

neredaktor

21. 4. 2008 10:51
Nechápu

Se stoupajícím věkem ženy stoupá i pravděpodobnost, že ta vteřina potřebná ke sklopení prkénka bude chybět.

0 0
možnosti
MD

milabubu

21. 4. 2008 11:16
Re: Nechápu

A to proč?

0 0
možnosti
MD

milabubu

21. 4. 2008 10:03
Nechápu

Jsem žena a problém zvednutého/položeného prkénka jsem také dosud nepochopila.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

21. 4. 2008 9:10
To fakt nesnáším

Nesnáším, když někdo "moudře" říká, že všichni muži jsou stejní nebo všechny ženské stejné. Samozřejmě je to naprostý nesmysl a jen se divím, že to pořád někdo vypoužtí z pusy nebo pera.Rv

0 0
možnosti
N

neredaktor

21. 4. 2008 7:31
Prkénko

nezvedám. Žena si ho může těžko sundat, vždyť většinou na záchod couvá na poslední chvíli. Pro sebe mám vedle mísy pisoár(sám si ho udržuju v čistotě). Spokojeni jsme oba.

0 0
možnosti
SR

SimRo

21. 4. 2008 0:05
Taky bojuji s prkýnkem

a pocákaným záchodem, holt jak to padá zvrchu do mísy, ten odraz tam je a cáká to i mimo mísu, jenže meju jenom já, a to i stěny, aby nepáchlo, peru koberečky atd. atd., naštěstí jakás domluva proběhla, podotýkám, muž se ale nestal sedavým ani při plném baráku ženských.

Držím se taky trochu zpátky, protože jak nám jednou jedna psycholožka přednášela, seznámíme se s orly, kteří nám imponují, zamilujeme se, vezmeme si je, ale po čase jim postupně přistříháváme křidýlka na vrabčáky, kteří nás už jen štvou. Takže, dámy, nepřistříhávat, jinak máte doma vrabce neimponující, tímto už úplně k ničemu.

A pánové, ruku na srdce, jak často meje záchod Vaše partnerka a jak často vy?

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

21. 4. 2008 9:11
Re: Taky bojuji s prkýnkem

Nemusím si dávat ruku na srdce. Jelikož má moje žena vlastnosti obecně připisované mužům (lenost), tak to WC meju častěji rozhodně já.

0 0
možnosti
W

Wendolene

21. 4. 2008 0:02
Za kazdym dobrym muzem stoji dobra zena

Alespon to se nam trvdi. Vychova je urcite slozita, je treba naucit chlapce vazit si devcat a neuskodi, kdyz se bude sam umet o sebe postarat. Zakladni vareni a prani ci zehleni kosile by nemelo chybet. Jiste, je to manzelcina prace, namitnou mnozi, ano, ale nic neskodi muzum, aby to take umeli. Dnesni deti maji prilis mnoho prav a zadne povinnosti. Vychove uz se nevenuje tolik pozornosti jako drive.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

21. 4. 2008 9:15
Re: Za kazdym dobrym muzem stoji dobra zena

Souhlasím s tím, že by měl muž už ve svém zájmu nebýt záviislý na manželce (nebo nějaké ženě - maminkce) a měl by být schopen něco uvařit, vyžehlit uklidit. Podobně by však měla žena umět vyvrtat díru do zdi, natankovat benzín, příp i zajet autem na místo, kde dříve nebyla.

Věřím, že na obou stranaách je dost těch, kterí (které) o takovou samostatnost nestojí, ale radši se pohodlně schovají za to, že je to "mužská" nebo "ženská práce".:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1898x
Jsem člověk, ženská, máma, manželka, milenka, zaměstnanec, zákazník, čtenář, student, divák, snílek, klent, dcera... někdy jsem i pěkná bestie. Ale to bohužel příliš málo kdy. Děkuji, že jste dočetli až sem.