Stojí za vítězstvím ČSSD Rudolf Polanecký?

Špičky ČSSD mě děsí. Z Jiřího Paroubka je mi nevolno lidsky i esteticky a když zahlédnu Dr.Ratha, dostanu neodolatelné nutkání sešplhat po hromosvodu a uprchnout do lesů.

Oranžová barva už je mi nepříjemná delší dobu a od té doby co jsem viděla, jak se náš kolega a spolublogger Jiří rozpíná do nadpřirozené vítězné šířky v povolebním televizním studiu, přestanu snad i jíst pomeranče.

Jsem však se svou úchylkou na blogu zřejmě jediná. Celá hejna kolegů po celé týdny dávájí svou nezbytnou soc.dem stranu, včetně jejího guru, do titulků a perexů jen to hvízdá. Já vím, že ji tam většinou nechválí. Ba dalo by se říct, že ji přímo napadají. Jenže....ona negativní reklama je taky reklama. To je jedno, co se omílá, hlavně, že se to omílá. To je pořád dokola ČSSD, ČSSD, ČSSD...Kdo nechce na blogu číst o Paroubkovi,tak fakt neví, kam s očima. To se prostě musí vrýt do podvědomí. Veřejná nevybíravá až urážlivá kritika levicových voličů dělá taky svoje.

Vzpomeňte si na brutální sílu negativní bulvární žurnalistiky. To je jedno jak se o nich píše, hlavně, že se o nich píše.

Nepodezřívám své kolegy v čele s výše zmíněným pánem,(které mu se tímto za jeho zneužití omlouvám, ale on je vlajkovou lodí protisocanské flotily na blogu idnes, ať chce nebo ne) z tak mazané reklamní rafinovanosti. Možná jen zapomněli, že s čím kdo zachází, tím taky schází.

A tak si sympatizanti ČSSD na blogu netroufli ani pípnout a místo nich pípali modří. Asi proto mají ve znaku ptáka.

 

P.S.Jelikož se jeden z mála příčetných článků hodnotících výsledek voleb ocitl, nechápu proč, v soukromých, vkládám dodatečně jeho adresu(určitě blbě) http://oulehla.blog.idnes.cz/c/52950/Dostali-pres-prdel-draha-zeno.html

To je v tomto mém výplodu další z nepočítaných porušení kodexu bloggexu. Jsem vinna v plném rozsahu. Chopte se mě, pochopové.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Věra Rambousková | úterý 21.10.2008 22:45 | karma článku: 19,55 | přečteno: 1945x