Lepší než sex

Dokážete teď hned z hlavy rychle bez přemýšlení jmenovat jednu jedinou věc, o které můžete prohlásit, že je lepší než sex? Já tedy ne.

Až při bližším zkoumání odhaluji nesrovnalost. Lepší než sex je totiž ležet ve vaně, popíjet kolu s červeným, číst si Stopařova průvodce po galaxii a hlasitě se smát. Rozhodně až do chvíle, než na vás začnou bouchat sousedi. A smát se budete, to vám zaručuju, pokud ovšem nejste po těžké operaci mozku. To je jedno, kolikrát už jste tuhle knížku četli. Já mám dva exempláře z roku 1991, oba jsou zažloutlé a ohmatané a nedám ani jeden! Vsadím se, že spousta z vás ví naprosto přesně o čem mluvím.

A tak NEPROPADEJTE PANICE, že vám jako každý rok úplně vypadl z hlavy Vzpomínkový den na předčasně zesnulého Douglase Adamse , zvaný také Ručníkový den. Bude teprve 25. května. http://rucnik.ic.cz/

Jelikož mi pan Adams svým kultovnějším než kultovním spiskem zajistil spoustu legrace, která znatelně oddálila chvíli, kdy se budu muset svěřit do péče psychiatra, vzpomenu na něj se slzou smíchu v oku. Možná se také odvážím (a takových nás bude asi málo) a vytáhnu ručník. 25. května totiž bude neděle, a tak nebude vyžadovat příliš mnoho osobní odvahy oběhnout s ním panelák.

Inspirujte se slečnou na horním obrázku a užijte si Ručníkový den důstojně a přiměřeně jeho významu. Hodně legrace přeje autorka.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Věra Rambousková | neděle 18.5.2008 18:15 | karma článku: 22,41 | přečteno: 3289x