Komu straší na Hradě

A na co vůbec potřebujete toho prezidenta? Těšíte se snad na další dějství nehynoucí prči při nové volbě hlavy státu? Doufáte, že vyjede v čele Blanických rytířů? Pomýšlíte na další Nobelovu cenu pro naši rodnou hroudu, a to hned potom co se svět vypotí a všichni konečně pochopí, že si z nás Al Gore utahuje?

No tak na co potřebujete prezidenta? Může být vším na co si vzpomenete a nemusí nám vůbec k ničemu scházet. Pociťujete snad panickou hrůzu z prázdnoty na Hradě? Je to potlačený strach z vlastní slabosti nezaštítěné symbolem vůdce? Je v tom neodžité dětství toužící stále po pevné otcovské ruce? Hlavně, aby nám za něco nedal na zadek!
    Vzpomeňte si: tak šťastně jsme si žili bez senátu za denodenního zaklínání, že bez něj se to nehne. A dneska? Kdo si už vzpomene, co je to ten senát a kde se  vlastně zapíná? Nu, uvykli jsme a musíme to mít.
    Tak si ho pro mě za mě zvolte, když ho potřebujete. Ale to vám povídám: ať je to chlapisko podnikavé abych se mohla každé ráno těšit co bytelného zase natropí.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Věra Rambousková | pátek 12.10.2007 22:50 | karma článku: 12,33 | přečteno: 950x