Koho Topolánek ocení víc než zlato, drahé kamení?

Hádejte, kdo má na naší politické scéně směnnou hodnotu jednoho prezidenta a jeho cena stále stoupá?

Má pro vás někdo opravdu velkou cenu? Dejme tomu tolik, kolik by stál v ryzím zlatě? ODS má na takového “velikána” opravdu štěstí. A to myslím doslova, protože jakmile dojde na vyvažování zlatem, uvidí každý raději Čunka než Paroubka.

A o lidovci s “myší tváří” opravdu ještě hodně uslyšíme. Bez jeho příznivců – obdivovatelů pevné ruky – se můžou lidovci stát v historicky dohledné době jen zájmovým kroužkem, neboť jejich voliči vymírají a bytosti z onoho světa nemají volební právo. Dokonce ani andělé ne. Není proto divu, že každý, kdo bude chtít oddělit pana Čunka od KDU-ČSL, bude ho muset z těla strany vyřezat ostrým nožem a výsledek nebude stát za to.

Zatím jsou lidovci vnadná nevěstinka, takže další koaliční strana jako lusk (Zelená a ohnutá) celkem oprávněně žárlí. To bude ovšem stát ženicha Topolánka další hotovost za držhubné. Zatím nás koaliční námluvy stály fantastický svatební dar církevních restitucí. Když se ukázalo, že panna nevěstinka není zas až tak docela panna, věnuje se zmámený ženich obnovení nevinnosti a jediné, co chce na oplátku je znovuzvolení “tatíčka”. To je za hubičku, no uznejte. A když se to nakonec zdařilo, nevěsta jen pohodí zadkem a diktuje si další podmínky. Marně její zdravě Zelená konkurentka čeká spravedlivý trest. Odvážnému štěstí přeje, ale kvůli drzému se může přetrhnout.

Je to jako “šouplá” telenovela, kde jde místo o sex o moc (ne že by se to zase tak moc lišilo). Uvidíme, kdo bude mít v posledním díle orgasmus.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Věra Rambousková | neděle 9.3.2008 21:45 | karma článku: 13,21 | přečteno: 903x