Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Květuška

17. 12. 2007 21:15
Já to sem prostě musím napsat!

Manžel mojí kámošky si koupil minohledačku a trval na tom aby s ním kámoška jezdila hledat.Proč?No přece aby měl kdo kopat!;-DJo jo,ženská je dobrý domácí zvíře.

0 0
možnosti

petr stursa

17. 12. 2007 19:50
Ja si nasel

co to je ta kysela zaba a myslim, ze tohle souslovi by mely ty "zeny" nosit vytetovane na cela. Aspon bychom i na dalku videli, na cem jsme.

Uprimne receno, pokud bych se chystal nakupovat, dostal bych seznam a v ten moment by byl pritelkyni tento seznam zpochybnen, patrne bych se na nakup vykaslal, nebo ho udelal podle sebe.

Ja to vidim takhle: Zenska chlapovi prikaze, co ma koupit, pak rekne, at to nekupuje, pak rekne, mozna, premysli o tom... On to nekoupi a ona se tim jeste citi prekvapena?

0 0
možnosti

jiří

17. 12. 2007 20:17
Re: Ja si nasel

R^ - já si ty "kyselé" stránky prohlídl (bohužel) taky. I když některé nominace byly možná oprávněnější než jiné, vadí mi určitá, byť  poměrně kultivovaná a civilizovaná forma pranýřování, či přímo honu na čarodějinice (přitom jen stačí, aby např. Petr Uhl kritizovat NĚKTERÉ feministky, k tomu ovšem nebylo přihlédnuto, neboť feminismus a gender jsou posvátné a nedotknutelné pojmy...). Přičemž některé výroky bych za "sexismus" neoznačil ani omylem (viz Uzlův názor na bisexualitu)

. Naprosto kouzelná (a zároveň příznačná) je asymetrická vychýlenost: "sexistické" výrazy žen na stranu mužů nebyly téměř nominovány (co třeba Ulmannová a spol.?), přitom (při četbě časopisů pro ženy by se takových našlo!). Zajímavá je rovněž "nominace" scénáře filmu Medvídkek, s odzbrojujícím logikou argumentů - "je prostě dokonalý".

0 0
možnosti

jiří

17. 12. 2007 13:23
a co ženy?

Ona ženská stupidita občas stojí taky za to :), viz nejrůznější ty ženské časopisy, "girs talk" (jednoho neuvěřitelného hovoru jsem byl svědkem v sobotu během cesty autobusem mezi Brnem a Rousínovem), soap opery (především pro ženy) a podobně. V tomto se ženy nemají mužům opravdu co vysmívat ;-)

0 0
možnosti

Autorka

17. 12. 2007 13:51
Re: a co ženy?

Ale jó! Mně jedna blondýna v práci posílala excelovou tabulku mailem 2x. Nejdřív přední stranu a pak zadní. A to má nejen občanku, ale i maturitu. Ale na netu jsem nenašla tak vtipný držák ve tvaru ženy.

0 0
možnosti

Květuška

17. 12. 2007 13:06
***

Ano. Bože jak já se v létě s kamarádkama nasmála,když jsme měly slezinu.Hodlám to dotáhnout tak daleko,že vyhlásím soutěž o nejblbější manželův nápad.Jsem si jistá dobrým umístěním.No řekněte,která ženská dostala ke 30-tinám kůži z horské ovce a manžel, byť průměrných příjmů,si chce koupit balón?;-D;-D;-D

0 0
možnosti

janka

17. 12. 2007 13:54
Re: ***

muj tatka:-) az na to ze mamka dostala kuzi z divocaka:-) (pravda bylo to ke 40-tinam) a k svatku druhou... jo a ten balon si doopravdy koupil.

0 0
možnosti

bezvěrec

17. 12. 2007 12:05
Žádost

Zdá se mi že autorka nečetla "Mužské desatero".Tam je mnoho vysvětleno.(Někde na internetu určitě bude!

0 0
možnosti
HU

hilsner_urquell

17. 12. 2007 11:40
Jestli

 je nejhorší projev  chlapský blbosti, s jakým se setkala to, že někdo nekoupil rohlíky, tak vám závidím;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1898x
Jsem člověk, ženská, máma, manželka, milenka, zaměstnanec, zákazník, čtenář, student, divák, snílek, klent, dcera... někdy jsem i pěkná bestie. Ale to bohužel příliš málo kdy. Děkuji, že jste dočetli až sem.