Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jarka

14. 1. 2008 19:30
naucila jsem se

rikat NE. Stejne jako na prispevky na leukemii, rakovinu, male deti, detske domovy. Rozhodla jsem se sama vybrat si na co budu prispivat a tim je podpora pestounskych rodin, ktere se staraji o dety a ty nemusi pak byt v domove...

Stejne tak je to vzdelani jedne holcicky v africe.

Dalsi veci uvidim, rozhodnu se dle momentalni situace a informaci, ale odmitam toto rozhodnuti delat na ulici, pod tlakem chrasteni pokladnicek, litosti atd...

0 0
možnosti

FN

14. 1. 2008 17:40
Jde to i jinak

Čisté a neroztrhané oblečení po dětech,když z toho vyrostou nosím do dětského domova,to samé hračky atd.Je na to jedno krásné rčení :

"No... víš... samozřejmě že je velmi důležité, jak se mají děti v Africe. To nepochybně ano. Ale to budeš říkat jen ve škole, ve skutečnosti jsou i důležitější věci. Takže když máš přebytečný čas, síly nebo peníze, přednostní je naše rodina, naši potřební přátelé, potřební lidé v našem okolí a naší zemi. A až tady žádní potřební lidé nebudou, tak se můžeme podívat do světa a pomoci někomu tam, musíme si však být jisti, že pomoc dostanou ti potřební a ne nějakej hajzl. Do té doby si však i tam budou muset pomoci sami, jako si sami pomohli náš pradědeček a prababička, když jim bomba zbourala domek. Ale tohle zůstane mezi námi, jinak bys mohl/-a mít potíže!!!"

0 0
možnosti
I

imsec

14. 1. 2008 17:35
10 koruna

Před vánocema takhle hledám v peněžence peníze na dotaz:"Nějaké drobné byste neměla?" a když ruka hrabala v kapsičce s drobnýma, ozvalo se "A papírové by nebyly?"Vím, proč přispívám jiným způsobem a nedávám do ruky, ale protože byl TEN vánoční čas....Opět mám jistotu,že nedám do ruky.;-€

0 0
možnosti

nany

14. 1. 2008 17:28
Mně zase vadí,

když mi na stůl frkne nějaká ženská (přísahám, že mužskej mi tohle ještě neudělal) na stolek v restauraci nějakej plastovej šmejd a k tomu kartičku (jsem hluchá, slepá, němá, nemám nohy, mám rakovinu...). Ten šunt bych nekoupila ani za korunu, ale tady chce "pouhých" 100,-.

Myslete si o mně co chcete, ale kdyby zpívala písničku a hrála na rozvrzanej flašinet, tak jí hodím pade, ale takhle se vydírat nedám. 

0 0
možnosti

Fifi

14. 1. 2008 17:19
20 koruna

Nelitujte, mozna, ze jste udelala dobry skutek a kdyz ne, tak se moc nestalo, bez te dvacky jiste neschudnete,

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1898x
Jsem člověk, ženská, máma, manželka, milenka, zaměstnanec, zákazník, čtenář, student, divák, snílek, klent, dcera... někdy jsem i pěkná bestie. Ale to bohužel příliš málo kdy. Děkuji, že jste dočetli až sem.