Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

honzarov

4. 2. 2008 20:06
Zbabělci v iDnesu

Já vím, že to není k tématu, ale redaktoři v idnesu jsou pro mě zbabělci, darebáci a ubožáci. A hned vysvětlím:

1. Články o politice začínají zavánět bulvárností, klesla jejich úroveň a to už vůbec nemluvím o některých rubrikách na iDnesu, jako je např. stavebnictví-bydlení, kde úroveň článků klesla na definitivní nulu.

2. Některé články na blogu od redaktorů iDnesu začínají zavánět osobními názory, tak by také na nich měla být povolena diskuze nebo ať autoři píší sami za sebe.

3. Otevřu-li si hlavní stránku iDnes a sjedu dolů na "odstavec" blogů, tak na mě pod označením "Nejnovější" koukají staré blogy hlavně o Paroubkovi, a to jsou tam některé uvedené i dvakrát stejný (totožný) odkaz na jeden a ten samý blog. Zajímavé je, že jsou tam zejména blogy proti Paroubkovi a navíc od těch největších odpadů píšících zde blogy

Omlouvám se, jestli to sem nepatří.

0 0
možnosti

xyz@ž

4. 2. 2008 20:54
Re: Papírový obchod.

Blog Idnes mi připadá jako elektronický plegomazin, který se neinjikuje do těla pisatelů a čtenářů injekční jehlou, ale koaxiálem. Pro současnou totalitu a její systémové inženýry je to ekonomičtější a účinnější.

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1898x
Jsem člověk, ženská, máma, manželka, milenka, zaměstnanec, zákazník, čtenář, student, divák, snílek, klent, dcera... někdy jsem i pěkná bestie. Ale to bohužel příliš málo kdy. Děkuji, že jste dočetli až sem.