Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xyz@ž

26. 2. 2008 21:33
Zpětná vazba - pokračování.

......Objeví se mladý negr s vysokoškolským titulem a loveckým salámem snad čtvrt metru. Ten má vazbu zapojenou již správně, a dosud mladá paní s břichem jak buben za dva roky vláčí metrem tři roztomilé kudrnaté černoušky. A když mladého tmavého muže přejde šukání, začne podnikat. Je ambiciozní, jako každý mladý černý muž. Líbí se mu dlouhá bílá auta a plavovlasé laciné východoevropské ženy, a když ho přejde svrbění v rozkroku, a dům je plný potomstva, tak začne jako americký optimista podnikat v čechách. To je jedno v čem. Třeba v bankovnictví.

0 0
možnosti

xyz@ž

26. 2. 2008 21:33
Zpětná vazba.

Dvacet let kapitalizmu a sametové revoluce v čechách neobyčejně rozmnožilo dvě skupiny lidí: nymfomanky a impotenty. Vypadá to jako obráceně zapojená zpětná vazba: Mladý pilný muž, impotent dře od kuropění do půlnoci na splácení lichvářských půjček, a mladá žena, nymfomanka, jezdící ráno v půl čtvrté ráno do práce tramvají, a odjíždějící zpět v jedenáct večer si stežuje, že když si unavená posadí v tramvaji, "tak to má pořád u nosu". Koupit si psa, to je jako zlomit si nohu, a udělat si mladé, to je jako půjčit si na splacení dluhu u daňového úřadu meloun u Providentu. Když je muž nakonec ve třiceti letech vyhozen z práce, protože si jeho německý šéf všimne, že má na skráních bílé vlasy, nemá ani na kokain, a tak je nafetován jen Prozacem, přičemž "třepe při pozdravu i hovoru se zákazníkem nožičkou", a nepřečte nic z displeje, protože má více než šest dioptrií, najde se konečně definitivní řešení......

0 0
možnosti

Glock

26. 2. 2008 8:56
Tak tohle mne dostalo

Paráda, ta ironie je skvělá. R^

0 0
možnosti
M

marxengelskocek

26. 2. 2008 8:09
Konečně jsme se našli..

Jsem nymfoman, tak to dáme dohromady,ne? ;-D

0 0
možnosti

Štěpán Binko

26. 2. 2008 7:41
jsem se po dlouhé době nasmál

Tady fakt nejde o to co si mají počnout nymfomanky a o problém této nemoci. Tohle je ironií nabitý článek, který mě po ránu fakt pobavil! Ve stínu uvedeného mi moje problémy přidou malicherné. Co bych dělal být taková nymfička ;-D;-)R^.

P.S. Chválím za výběr první fotky, ta černovláska je fakt pěkná, ovšem a blond vychrtlá silikonová barbie.. No nevim, nevim ;-)

0 0
možnosti

Sorgedoktor.Oosobně si myslím, ž

26. 2. 2008 8:19
Re: jsem se po dlouhé době nasmál

to není až zas tak k smíchu.Neštastné ženy, které  nikdo   neukojí tak, aby po  dosažení   sexuálního vyvrcholení v podobě orgasmu   dosáhly uvolnění jsou spíše k politování.

Inu když  sexuologové se vrhnou na politiku, jak to má vypadat?

0 0
možnosti

Pepan A2

26. 2. 2008 6:05
Ty holky to mají jednoduché,

protože při léčbě nemusí platit 30 korun za vyšetření, ale naopak si mohou nějakou tu korunu "léčbou" vydělat.

0 0
možnosti

petr stursa

26. 2. 2008 1:28
Nymfomanky

to tak tezke namaji, existuje rada prodejen, kde se prodavaji odvykaci pomucky vsech tvaru a velikosti, aby chlap nebyl tak casto potreba.

0 0
možnosti

Abulafia (autorka)

26. 2. 2008 7:39
Re: Nymfomanky

Je otázka, jestli jsou odvykací, nebo motivační. ;-)

0 0
možnosti

pozorovatel

26. 2. 2008 0:26
Jak to vidim ja (dokonceni)

Ve vetsine pripadu se tento problem da resit pomoci psychoterapie (psychoanalyzou). V USA existuji kliniky, kde se da lecit jak ambulantne, tak pobytem na klinice.

Pani Rambouskova ptate se co maji rikat nymfomanky. Nevim co maji rikat nymfomanky, ale myslim si, ze by se mely hlavne pokusit vyhledat pomoc profesionalnich odborniku.

0 0
možnosti

Abulafia (autorka)

26. 2. 2008 7:40
Re: Jak to vidim ja (dokonceni)

Nebo by si měly vyhledat hodně chlapů.

0 0
možnosti

pozorovatel

26. 2. 2008 0:17
Jak to vidim ja

Ano nymfomanky maji problem, nepopiram, ale tento problem maji i muzi. Muzska obdoba nymfomanie se jmenuje zastarale satyriasis (podle staroreckeho satyra) anebo dnes pouzivanejsi termin donjuanismus (podle Dona Juana). Tento fenomen ja ale casteji zalezitost muzu, nez zen. Pomer postizenych: 80% postizenych tvori muzi , 20% zeny.

Jinak je termin nymfomanie trochu problematicky, nazor na to co je nymfomanie se meni dobou, prostredim, mistnim nabozenstvim a predstavou o moralce, napriklad jsou zapadni zeny pro muslimy nymfomanky, kdezto v nasich ocich(mozna az na par katolickych fanatiku)je pristup zapadnich zen k sexu uplne normalni.

Nymfomanie je v psychiatrii povazovana za symptom, anebo taky indikator pro diagnozu ruznych poruch osobnosti. Z psycholickeho hlediska je nymfomanie casto akt strachu vazat se na partnera. Potreba blizkosti je nahrozovana mechanickym, studenym a bezcitnym sexem. Postizena osoba, prestoze dosahuje orgasmu, nepocituje zadne uspokojeni,ale naopak frustraci.

0 0
možnosti
RR

rezjir

26. 2. 2008 7:26
Re: Jak to vidim ja

Tak co já vím, tak Don Juan s těmi svými vyvolenými nakonec nikdy nic neměl. Anebo je to pomluva?

0 0
možnosti

palcerik

25. 2. 2008 23:01
Dobrý

;-DR^;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1898x
Jsem člověk, ženská, máma, manželka, milenka, zaměstnanec, zákazník, čtenář, student, divák, snílek, klent, dcera... někdy jsem i pěkná bestie. Ale to bohužel příliš málo kdy. Děkuji, že jste dočetli až sem.