Co mají říkat nymfomanky?

Užíváte si svou závislost na nikotinu, trávě nebo neurolu? Bojujete a prohráváte? Klidně tam hoďte hrst bobulí, případně si zapalte a děkujte osudu, že nejste žena závislá na sexu.

Závislosti jsou věc, která nás spojuje bez podmínek a bez předsudků. Kdo není závislý, jako by nebyl. Někdo je závislý na kuchyňské chňapce s obrázkem Santa Clause, jinému se stane život peklem bez vůně koňského zadku. Ty šťastnější z nás mají za svou závislost (nebo možná koníčka) činnost v podstatě nezávadnou, fyziologickou a v každém případě čistě přírodní. Hovořím samozřejmě o ženách, protože u mužů se nemůže jednat o mánii. V mužském případě je to prostě “pořádnej chlap”.

Ale nic netrvá v světě věčně, ani láska k jedný slečně, a tak se i nymfomanka může rozhodnout, že se svou neškodnou biozávislostí skoncuje. V tu chvíli na vlastní kůži zjistí, jak je svět k ženám strašně, ale strašně nespravedlivý.

Když se mi povede ta hrozná blbost a začnu ujíždět na “klepkách na nervy”, zajdu za obvoďákem a budu mu tam brečet tak dlouho, až mě buď začne litovat a vybrečím si další tři krabičky lexaurinu nebo mě doporučí někam, kde mi můj problém vyřeší. Podobný postup bych předpokládala i v případě nadměrné konzumace rýnského ryzlinku či okeny. Když přijde k obvoďákovi nymfomanka bude jí co? Bude jí závidět.

Když se stanu toxikomanem, odeberu se do nejbližšího většího města, vyhledám nějaké to centrum primární prevence a dostanu tam čisté stříkačky a najdu spoustu kamarádů. Když se nymfomanka odebere do nejbližšího většího města, najde tam co? Najde tam běhat spoustu chlapů bez dozoru.

Když se stanu workoholikem, nikam se neodeberu, protože nemám na nic čas, ale občas si o sobě přečtu na netu nebo v novinách, jaký jsem pašák. Nymfomanka si o sobě prohlédne nanejvýš nějaký ten kreslený vtip.

Další hrozná nespravedlnost je, že cigarety, tráva, chlast ani náročnější kratochvíle nejsou zadarmo. Zatímco “tamto” zadarmo je a s trochou šikovnosti to nikdy nedojde. Odpadá tedy finanční motivace, která už zachránila život nejednoho kuřáka.

Společnost se vůbec chová k nymfomankám hnusně. Alkohol a cigarety zatlačuje do soukromí a specializovaných provozoven, tvrdší drogy potírá a boj proti závislosti na jídle nebo hracích automatech už dobře živí nejednoho specialistu. Jenom chlapi si můžou běhat jak je napadne, nosit šortky a rozepínat se až na pupík (pupek). Skutečně jen velmi drsný kuřák vám bude foukat kouř rovnou do obličeje. Teď si představte, jak jede nymfomanka v pět odpoledne metrem z práce, sedne si a rovnou před obličejem má co? No však vy víte. Když si stoupne nebude to lepší.

Myslíte si, že máte problém? Co by měly říkat nymfomanky.

 

Autor: Věra Rambousková | pondělí 25.2.2008 18:30 | karma článku: 25,42 | přečteno: 3867x