Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Život v 21. století

Žijeme ve 21. století. Považujeme se za vyspělou civilizaci. Máme tolik vynálezů,  které by mohly pomoci lidstvu. Zatím to ale spíše vypadá, máme tolik vynálezů, které nám mohou způsobovat bolest, zabít dítě, rodiče, manžela, manželku, sourozence a jiné osoby nám blízké.Jsme přeci ponaučeni historií, tudíž můžeme vést dobrou politiku, znát taktiku vyjednávání, víme jak dosáhnout mírových dohod. Jsme vyspělí, tak víme jak odstranit neduhy naší společnosti. Nikdo ale nic nedělá. Dělat svět lepším nejsou zájmy dnešní  doby. Jak koho vykořisťovat, vyvolávat nesmyslné konflikty, aby jedny státy byly vyspělé na úkor druhých, jak napadat ty státy, kde jiné státy mají své zájmy. To je dnešní svět.  Všichni si myslí, že Obama vyřeší všechny problémy světa.  Lidé dávají veškerou  zodpovědnost a naděje za celý svět na hlavu jednoho člověka. Co ale dát tuto zodpovědnost na všechny představitelé všech států? Co takhle aby naše vlády, opravdu cítily zodpovědnost a pečovaly o svůj stát i o své sousedy, když jim občané vložili svou důvěru? Přesnější by spíše bylo, jak prosadit svoje osobní zájmy a namastit si kapsy skrze své voliče.

Jsme přeci poučeni, že se nesmí utlačovat žádný národ. Že máme tvrdě bojovat proti genocidě. Všichni se jen odvolávají na nacismus. Jako kdyby genocida dnes neexistovala. A co takhle vytvořit všem národům,  které jsou utlačovány vlastní stát? Třeba by se mohlo losovat a který stát by byl vytažen, musel by obětovat své území pro vytvoření státu. A bylo by jedno jestli je to téměř neobydlená , či industrializovaná část.  Nebo že bychom vytvořily jeden stát a tam odstěhovali všechny, kteří nám jsou nepohodlní?

 Rozmanitost kultur je jen na obtíž. Stejně se lidé na vzájem nechtějí poznávat a pochopit. Co takhle nějak zamaskovat všechny rozdílnosti, abychom byla armáda stejných mravenců? Zakázali  bychom všechna náboženství, vybrali nejideálnější barvu pleti a ti co by ji zrovna neměli, šli by na plastiku. Jsme přeci vyspělá společnost a plastická chirurgie je na vysoké úrovni. Beztak už všechny ženy mají přifouknuté poprsí, odstraněné tuky a obličej opíchaný botoxem. Prý jim to zvedá sebevědomí. Mohou tím prý dokázat, že jsou dokonalé osoby s duchovními hodnotami, morálkou, zkušenostmi, nadáním a inteligencí. Prý se tak společnost o ně zajímá, dodává jim to prestiž a nekonečné mládí.

 Každý by měl vlastnit nějaký ten exemplář výdobytků dnešní doby na důkaz toho, jak jsme opravdu vyspělí. U mužů nejlépe poslední model luxusní značky vozů. Prý to mužům  dává prestiž a ukazují tím své vysoké postavení. A k tomu patří také neodmyslitelně ženy. Hodně žen. Ty, co ukazují své hodnoty botoxem. Muži je mají tak tajně, aby o tom nevěděla manželka, ale za to aby o tom dostatečně věděla široká veřejnost. Muži se sportovními vozy se kterými na silnicích ani nemohou využít plně sílu jejich motoru prý přitahují ženy. A tak stejně v nich po našich silnicích jezdí přiměřenou rychlostí  a neužívají si je pro potěšení z rychlosti a pro jízdu na závodních okruzích. Tam prý ženy moc nechodí, tak nemají komu dokazovat, že jsou úspěšní.

Úspěšnost ženy se pozná, že má dostatek peněz na to, aby si platila všechny plastické operace  a ve čtyřiceti vypadala na dvacet,ale nedostatek času na to, aby měla děti.

 Děti v Africe prý umírají hlady. Tak budeme pořádat charitativní večírky,  které stojí víc peněz, než za kolik potom dětem nakoupíme jídlo, ošacení a léky. Lidé se tam dobře najedí a napijí, potkají se s přáteli, získají nové kontakty a mají pocit, že se dělí se svými penězi s lidmi, kteří to potřebují.

 Prý žijeme ve společnosti kde není žádné tabu. Možná dojdeme do tak tolerantního stádia, že si to budeme moci „rozdávat“  normálně na veřejnosti.  Své dcery budeme pobízet k tomu, aby uspokojily všechny touhy chlápka, kterého poznaly v baru. Nebudeme přeci puritáni, všichni mají své potřeby. Poučíme je o bezpečném sexu. A když náhodou otěhotní, protože si zapomněly den předtím vzít pilulku, pošleme je na interrupci, protože se dotyčný muž přeci nebude starat o každé dítě, které si udělá na záletech. Odměnou jí bude vzpomínka na lichotky, jak má krásnou postavu a oči(to říkal jen proto, že to zní romanticky, ve skutečností ani neví jakou mají barvu) a pár drinků co jí zaplatil. Sex přeci není už intimní věc, ale každý se může uspokojit s každým, přeci je vědecky dokázáno, že lidé nepatří mezi druh věrný svému protějšku.

Nahota bude všude.  Budeme své dcery podporovat k tomu aby šly spoře oděné nafotit lukrativní zakázku na reklamu na brýle. Kdyby byla oblečená, přeci by se nikdo té reklamy nevšiml. Bude držet diety, aby byla dostatečně sexy a nepokazila si nějakým tím kilem navíc svojí kariéru. Když tu najednou ani nebude vědět jak, skončí na jednotce intenzivní péče z vyčerpání a podvýživy a bude se muset léčit na anorexii. To se ale přeci stává. Pro krásu se musí něco vydržet.

 A tak naše dcery podvyživené, s vylepšeným poprsím, bojící se, že zestárnou, budou dělat milenky pánům v luxusních vozech, kteří je nevlastní protože auta jsou jejich velká vášeň,ale proto, že jim přidávají na atraktivnosti, a kteří vydělávají peníze na zbraních, které zabíjí hladovějící děti v Africe. Budou s nimi chodit na rádoby charitativní večeře, kde budou získávat kontakty pro postup v jejich kariéře, přičemž jejich největší zbraní bude vizáž. Budou doufat, že jednou potkají svého prince, s kterým založí rodinu, a že to stihnou ještě dřív, než jim zaťuká na dveře menopauza. Také budou doufat, že jejich manžel nebude pocházet z oblasti, kde zrovna vytvořily stát pro nějaký utiskovaný národ. Přeci jenom strach o jeho rodinu a sounáležitost s utrpením lidí  z této oblasti by jim moc rodinného klidu nepřidalo. Věci víry řešit nebudou, budou mít leda víru v peníze a s barvou pleti přeci plastičtí chirurgové už taky udělají ledacos, třeba operace dopadne dobře a nos jim neupadne.

Autor: Béatrice Radosa | středa 20.10.2010 16:21 | karma článku: 14,68 | přečteno: 2977x
  • Další články autora

Béatrice Radosa

Když se na kadiboudu vrhnou těžkooděnci...

No, neříkejte mi, že po dobře provedené potřebě se vám vždycky neudělá líp. Znám dokonce paní, která na záchodě prozřela a uvěřila v Ježíše.

12.9.2016 v 11:54 | Karma: 29,97 | Přečteno: 1214x | Diskuse| Občanské aktivity

Béatrice Radosa

Nesmíme se nechat zastrašit islámem.

V jedné věci mají naši sluníčkoví lidé pravdu. Bohužel o tom ale nevědí. Jedná se o jejich strach z toho, aby náhodou Evropané neměli strach z tolika psychicky narušených muslimů v Evropě. Prý by z toho vzešla bezdůvodná nenávist.

8.9.2016 v 22:40 | Karma: 32,65 | Přečteno: 2098x | Diskuse| Občanské aktivity

Béatrice Radosa

Ješitové. Aneb i Turecko může názorově spojit.

Já osobně rok 2016 vnímám v mnoha ohledech jako zlomový. Je důležité, abychom si ujasnili jakým směrem budeme dál pokračovat. Stalo se toho tento rok neskutečně moc, a to jsme teprve v půlce.

18.7.2016 v 0:43 | Karma: 18,77 | Přečteno: 500x | Diskuse| Politika

Béatrice Radosa

Jsem slunko, a vynikám svojí logikou.

Je pro nás naprosto normální, že na letištích procházíme kontrolami, musíme splňovat mnoho bezpečnostních opatření, a předkládáme svoje doklady, i když se pohybujeme v rámci EU.

29.6.2016 v 12:38 | Karma: 28,58 | Přečteno: 1201x | Diskuse| Společnost

Béatrice Radosa

Už nemáme Blok proti islámu.

Já osobně, z uplynulých událostí ohledně Bloku proti islámu, mám značnou radost. Nechci rozebírat nějaké nesmyslné rozepři.

30.5.2016 v 15:07 | Karma: 37,02 | Přečteno: 2966x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

O menopauze musíme mluvit, burácela herečka Halle Berry před Kapitolem

2. května 2024  21:41

Slavná herečka Halle Berry se zapojila do americké politiky, když podpořila senátorky snažící se o...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Proč mají Japonsko a Indie problémy? Protože jsou xenofobní, kázal Biden

2. května 2024  20:57

Americký prezident Joe Biden označil Japonsko a Indii za „xenofobní“ státy, které nevítají...

  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.