Vyjádření ke vzniku spolku Blok proti islámu

Ze všeho nejdříve chci poděkovat všem, kteří dorazili. Mnoho z vás přijelo až z druhého konce republiky, a opravdu si cením této příležitosti, že jsem mohla mnoho tváří vidět "naživo".

Zároveň chci poděkovat našemu týmu, který zajistil hladký a profesionální průběh. A v neposlední řadě také Nicolai Sennels, který si udělal čas, a poctil nás svou návštěvou.

Také beru jako velký závazek a zodpovědnost, že jsem získala důvěru, a byla zvolena do akční rady. Budu maximálně makat, a už ted vám mohu slíbit plánované akce. Moje parketa je řešení ženské otázky v islámu, láska ke svobodě a západním hodnotám, a dělat vše co je v mých silách, aby naše země byla bezpečná pro naše děti a budoucí generace. Zaměřím se na organizování happeningů po celé republice. Co na nich budeme dělat? No přeci vše, co se protiví islámu. Budeme se bavit, dělat muziku a jakékoliv jiné umění, budeme obdivovat talentované, úspěšné a charismatické ženy a muže, zdůrazňovat lásku ke svobodě a naší zemi. Všichni známe situaci v západních zemích jak z médií, ale mnoho z nás i na vlastní kůži. Stejnému scénáři se vyvarujme, protože stejné chyby by opakoval jen blázen nebo sluníčkář. Právě v tuto chvíli, pokud budeme pokračovat v našem úsilí, tento scénář zvrátíme.  Jen přidat ruku k dílu, a nenechat se zamlčet. A tak vzývám všechny ženy a muže, kteří mají zájem se zapojit, ať si najdou mojí facebookovou skupinu "Ženy proti islámu", případně můžete dorazit i na náš  první sraz dne 13.6.2015, kde budeme plánovat naše první akce. Každý kdo má zájem, je vřele vítán...
Děkuji Vám, za smyslupně strávený včerejšek, a těším se na naše úspěšné zítřky. Včerejšek byl důkazem, že je nás dostatek, abychom naší zemi ochránili a ledacos zlepšili.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Béatrice Radosa | neděle 7.6.2015 20:59 | karma článku: 41,17 | přečteno: 3527x