Pohádka o umírněném muslimovi.

Miloš Zeman v jistém  plátku tvrdil, že neexistuje umírněný muslim… On ale je umírněný muslim, a je jich hodně. Jenže neexistuje umírněný islám. Zrovna tak jako mohl být „umírněný koumouš“, či „umírněný nacista“ , tak umírněný nacismus a komunismus samozřejmě neexistuje.

Některým muslimům, co o islámu pochybují, nebo došli k tomu, že islám je kravina, nezbývá nic moc jiného , než se schovávat za liberální islám. V jistých zemích by jim za odpadlictví hrozila smrt, v nejmírnějším případě by ho zavrhla jen rodina, a prohlásila za posedlým šajtánem, a  i v právním systému by klesl o příčky níže, protože by třeba jako nemuslim nemohl po muslimovi dědit, jeho výpověď u soudu by měla menší váhu, také  je velice známé, jaké obstrukce se dějí kolem zapisování změny víry  na jinou než islám ( a co  teprve nějaké kufarské náboženství či atheismus) do občanských průkazů, atd. A tak tito lidé musí držet pověstnou  pokryteckou „lajnu“, protože v islámu, zejména tom sunnitském hereze úplně neexistuje.

Proto si velice vážím, všech odvážných lidí, kteří se nebojí, jen si vypočítavě nevybírají, co je pro ně výhodné, jako třeba pokrytecky v muslimské společnosti tuto lajnu držet. A i když vědí, jaká nebezpečí jim hrozí, tak se umí proti islámu postavit a stojí si za svými názory. A to tím spíš, když vím, jaké výhružné zprávy a e-maily chodily i mně, jenže u mě je to naštěstí ještě stále jen slabý odvar toho, co prožívá rodilý muslim, když zjistí, že islám opravdu není v souladu s jeho morálními zásady. Já na rozdíl od něj žiji v zemi, kde jsou zákony, které mě ochrání, a mám lidi kolem, kteří na mě dávají pozor.

Narodit se muslimem je opravdu terno. A málokdo si to uvědomuje. Člověk si nevybírá kde, a do jaké rodiny se narodí. Ano, je pravda, že i děti většinou moc nemají šanci pro výběr svého vyznání či nevyznání, protože rodiče automaticky je vychovávají v tom, v čem sami žijí. Jenže islám je v něčem speciální. Islám má různé pojistky, aby když se dotyčný rozhodne od islámu odejít, mu to co nejvíc znepříjemňoval a znemožňoval.

No teď  si představme klidně i situaci, kdy 90% muslimů, bude těch hodných, umírněných, liberálních atd. A  nastala by situace, která vůbec v budoucích desetiletích není nemožná, pokud vše bude takto pokračovat dále, a mezi Evropany téměř porodnost nebude existovat, kdežto muslimové to budou dohánět a ještě těch pár Evropanů bude k islámu konvertovat, že muslimů bude nadpoloviční většina. Samozřejmě, budou to ti moderní, liberální a pokrokový, z velké většiny. Co se ale stane?  Přeci je povinnost muslima za všech okolností podporovat Alláhovy zákony. Tím spíš, když už jich je dost k prosazování těchto zákonů, je jejich povinností tady nastolit islámskou společnost, ostatně mají i od Alláha slíbeno,jak celý svět bude muslimský a jeden velký chalífát. A zneužití k tomu demokratických voleb, jim není vůbec cizí. Tak a teď všichni ti mírní muslimové se budou těšit, jak si tady budou lehce islámovat, věřit v Alláha, budou povídat o jeho milosrdenství  a ten fujky zbytek, co se jim nelíbí dělat, že neexistuje, a budou si dělat svojí islámskou pohádku. A tak si zvolí islamisty, kteří jim naslibují hory doly, morálku a dávky snad na všechno, tu nejideálnější společnost bez kufarů, homoušů  a dalšího odpadu, protože Alláh pro nás chce jen to nejlepší. A tak je zvolí.  Islamisti budou dělat všechno proto, aby nastolili ideální islámskou společnost, přesně podle  sunny a Koránu, zavedou shariu a začnou nařizovat, co kdo má si myslet a dělat , co smí a nesmí, co má nosit a nenosit, co má pít a jíst,přesně podle toho,jak jim to Alláh nakazuje. A všichni se budou muset přizpůsobit, včetně našich hodných a liberálních muslimů, kteří najednou z počáteční euforie jsou jen vyděšení a začnou obviňovat své vládce , protože Alláh  a jeho zákon se kritizovat nesmí. A začnou volat po demokracii, osobních svobodách, svobodě slova, svobodě vyznání atd.. A jaksi jim nedojde, že Islám demokracie opravdu není, islám osobní svoboda už vůbec není, a svoboda slova do té doby,než začneš mít vlastní názor na islám, a hlavně ne jiný, než který islám pouze adoruje.

Zazvonil zvonec a liberálního muslima pohádky je konec.

Důkazem nám může být Afgánistán ( a jak krásně to tam teď funguje) , stejně tak Irák, nejspíše je bude následovat Egypt, Libye, a jestli padne Assad, tak i Sýrie. Pokud se neprobudíme, tak i Evropa.

A tak si Libyjští povstalci mohou pochvalovat, jak krásně zplundrovali svoji zemi, svrhli Kaddáfího, a začnou jim tam občanské války, hlad, a zbude jim jen zpustošená země, čehož využijí islamisti, kteří jim naslibují hory doly. A bude další Afgánistán. Egypt se už může těšit na to, jak budou mít rozdělené pláže na muže a ženy, ženy budou moct být jedině v burkinách, protože osobní svoboda a volba toho, co chci nosit, v islámu neexituje, zhuntují naprosto turismus protože na takové podmínky turisti nebudou zvědaví. A Egypťané budou ještě mile rádi vzpomínat na Mubaraka. A z mé krásné a milované Sýrie, kde jsem vždy milovala rozmanitost, bude monotónní islámská kultura, nerespektující cokoliv neislámského, a odejdou i poslední Křesťané, kteří tam za Assada mohli v klidu žít.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Béatrice Radosa | pondělí 29.8.2011 16:29 | karma článku: 36,66 | přečteno: 4473x