Pan Valentin Kusák je významná osoba Čechů

  Jeho věhlas se dostal už všude – dokonce i do Egypta ke Koptům, kteří vidí jedinou možnost své záchrany, právě v panu Kusákovi.

 Pan Kusák vede politiku humánní, politiku soucitu, vždy se přidá na stranu šikanovaných a odstrkovaných, a bojuje za jejich práva jako lev, který ukazuje svoji moc v džungli. Takový český Jánošík. Dnešní svět, to je totiž taková jedna velká džungle, plná predátorů,  a největší predátoři mezi nimi, jsou muslimové. A pan Kusák je tu proto,aby nastolil řád, spravedlnost a rovnováhu. Pan Kusák je politk budoucnosti. My Češi, musíme být šťastní za takového politika, který má tak ohromný a pozitivní vliv na mezinárodní politiku, a tak bezvadně nás reprezentuje, jako žádný jiný politik.  Třeba v takovém Egyptě, nikdo netuší, kdo je Václav Klaus, ale pana Kusáka znají všichni. Dokonce teď mám jednu velice aktuální novinku od mé spojky v Egyptě, že plánují pana Kusáka pozvat, a připravují mu přivítací průvod se vším všudy. S máváním vavřínů, vykřikováním „Vive Kusák!“  a celé by to samozřejmě dokreslila kapela, která by vyhrávala egyptské dechovky.

 Proto navrhuji, abychom v další anketě o největšího Čecha, hlasovali pro pana Kusáka.  A panu Kusákovi já osobně doporučuji, aby v blížících se volbách o našeho nového prezidenta, kandidoval. Myslím, že je to opravdu nadějný kandidát, ve kterém Česká republika může vidět svou naději pro čistou bílou Evropu. A hlavně bez muslimů.

                                       „ Vive Valentin!!!“

 

 Důkaz o úspěšnosti pana Kusáka můžete vidět zde: http://kusak.blog.idnes.cz/c/176732/Kopsti-krestane-Coptic-minority-pisi-realne-write.html

 

 P.S. Pane Valentine, chtěla bych Vám takto diskrétně, a trochu s předstihem, popřát všechno nejlepší k Vašemu svátku.  Pořádně si svůj den užijte, oslavte a naplňte láskou a světovým mírem. Jednou třeba už tento den nebude svátkem zamilovaných, ale bude to den připomínky, našeho nejlepšího politika. A nebudou se už prodávat taková ta obyčejná a ošklivá srdíčka, nýbrž krásná a originální s Vaším slušivým portrétem.

 

Mějte slunce v duši

Vaši obdivovatelé a obdivovatelka

Béatrice

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Béatrice Radosa | čtvrtek 10.2.2011 15:24 | karma článku: 15,72 | přečteno: 2526x