Hloupý a extrémní běžný český člověk?

 Když se podívám kolem sebe, a nebo řeším běžné životní starosti a problémy, o to větší respekt mám ke všem lidem, kterým téma nebezpečí islámu není lhostejné. Najdou si čas a dorazí na demostraci. Všichni tito lidé řeší běžné denní starosti s jejich podnikáním, zaměstnáním, rodinné problémy a různé další  neduhy naší české kotliny, jako jsou exekutoři, nízké platy a důchody z kterých horko těžko se vůbec zaplatí nájem, a také  úžasná překvapení od pana Babiše. Ve víru všech těchto zásadních a existenčních problémů, islám se může zdát jako něco méně důležité. Zejména u nás, kde díky bohu, otázka islámu stále není v tak extrémní situaci, jako u našich západních sousedů.

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%;A potom se doslýcháme a dočítáme rádoby “posměšky”, jak na demonstrace dochází “nižší vrstvy”. Já například sama moc složení demonstrantů na základě příjmů a majetku opravdu nezkoumala, tak nemohu posoudit. Leda tak mohu soudit z mého okolí a z okruhu lidí, co se IVČrN už řadu let věnují. Ano, většina z nás jsme normální lidé, co se snaží žít co nejlépe jak jde. Máme běžná povolání od profesorů, drobných podnikatelů, ET specialistů po vrátné, barmany a truhláře. Všichni se snažíme co nejlépe zajistit své rodiny, poplatit hypotéky, a ještě aby zbylo i na nějakou tu zábavu a dovolenou. Iniciativa IVČrN je pro nás všechny vedlejší zájmová činnost. Činnost, která neskutečně leze do času i financí. Nepobíráme žádné dotace, ani nemáme žádné mecenáše. Vše co vidíte, jak iniciativa funguje a vše co dokázala, je jenom díky zapálení a investici času i peněz nás, obyčejných lidí, kterým se snaží posmívat.

Cením si všech účastníků demonstrací, a ještě navrch teď v zimních měsících. Řada z nich se uvolnila z práce a přijela z různých koutů republiky, aby mrzla na náměstí. Příjde mi až tragicky vtipné, že ti samí lidé, co mají plnou pusu o rovnosti, pomoci, solidaritě a velká část z nich dělá v neziskovém prostoru, tak tu solidaritu a pochopení podle všeho daleko více cítí k muslimům, než k vlastním lidem. Na naše pracující lidi pseudosnobsky plivou, aby si dohnali svá pseudointelektuální bebíčka a zachraňování koťátek. Holt z našich lidí jim nekapou až takové dotace.

A na závěr opět další novinka od muslimských bratrů z BV a Afriky. Opět se stal nějaký nevysvětlitelný omyl. Islámská banda ISIL, co nemá nic společného s islámem, se spojila s jinou islámskou bandou Boko Haram, co také nemá nic společnýho s islámem. A teď se podržte. Prej kvůli tomu, aby si pomáhali v rozšiřování islámu. Já pořád nechápu, že si nedají říct. Vždyt přeci musí vidět, jak to všechno pořád kazí našim zeleným islamofilům, ha(la)líkovcům, a dalším jim podobným. A jejich oznámením, že budou posílat maskované teroristy do Evropy skrze uprchlíky. No to už vůbec zazdili. Měli by začít chodit na doučování k zelenidlům, nejlépe za evropské dotace, kde jim vysvětlí, jak ten islám špatně chápou, nebo alespoň ať se nevyjadřují veřejně, pač jim takhle hatí jejich dotační plány pro intergraci uprchlíků.

V pondělí letím do Indie, tak plánuji takový indický speciál. Snad si fakt ten čas najdu, a nějaký blogový pozdrav spolu s fotkama Vám nadělím. Mějte se krásně!

Autor: Béatrice Radosa | čtvrtek 26.2.2015 21:51 | karma článku: 36,15 | přečteno: 2241x