Časopisově dokonalá

Už mám dost těch nesmyslů co kolují  po internetu, v časopisech a televizi, snažíce se ženám poradit jak být více sexy a přitažlivá, jak být dobrá v sexu, jak být dobrá manželka, milenka, matka. Jsou to prostě blbosti. Jsem se včera mýho chlapa zeptala,  pokud budu používat speciální noční krém od vichy , budu s ním při sexu provádět speciální polohu, která už jen při popisu se jemu i mně zdála neproveditelná, názorný obrázek  však raději nepřiložili, budu mu schvalovat nevěry,  protože přeci je to jeho přirozená potřeba, zhubnu 10 kilo a přismažim si v solárku kůži, jestli mě bude milovat víc.  Když na mě nechápavě vyvalil oči, radši jsem mu řekla, ať to neřeší, a pokračuje ve své cricketové mánii.

 Samozřejmě, že jsem ženská jako každá jiná. Ráda o sebe pečuju, krémy používám,  ráda se hezky vohodim, ujíždim si na různých cingrlatech a botách. Kil mám kolik mám, hlavně že s nima cítím dobře. Kůži si nesmažim, od přírody jsem velitelka mlíkárny. Popravdě polohy v sexu si nepamatuju, sex neni pro mě fitness s plánem cviků. Za nevěru chlapa fakt nechválim. Nejde  ani tak o ten fakt že svůj penis strkal někde do nějaký vagíny a udělal si při tom dobře. Je to ale podvod a lhaní jako každé jiné, a důvěře ve vztahu to nepřidavá.  Můj chlap je jako každej jinej. Má rád když má vedle sebe  upravneou ženskou, za kterou se nemusí stydět a je  pro něj sexy. Krémy, solárka a kabelky ho fakt nezajímají. Sex má rád a potřebuje ho jako každej jinej. Kdybych ho podvedla, taky by mě za to nepochválil..

O čem ale nikdo nikde nepíše, je přátelství mezi partnery. Přátelství a s tím spojená komunikace, pochopení a respekt. Jako kdyby přátelství nebylo to nejdůležitější. Krém , polohy v sexu a tolerance k nevěrám to prý vynahradí, ba dokonce i zkvalitní vztah a vzájemnou důvěru.  Přitom i k tomu sexu to přátelství je potřeba. Zvlášt když ten sex nemá zůstat jen u jednonoční hormonální bouře, ale dvě těla si mají rozumnět a  dávat  si rozkoš navzájem  i dlouhodoběji.

Taky nevím, kam se poděla ženskost.  Málokdy se všímám nějaké cesty mezi „eko-bio-mámou“ a „super-úspěšnou-manažerkou“. Samozřejmě že v  té normální  „mezicestě“ je 99,9% žen, jenom nechápu proč ta média se nás tak snaží mátnout. Opravdová ženskost a ženský šarm  totiž nemá nic společnýhos tím, v kolika dítě máme, nebo zda vůbec ho máme. Jestli kojíme, nebo kupujeme sunar, vyžíváme se v etno modě, nebo kostýmku a lodičkách .  Pravá ženskost a šarm je to,  když dítě mám, protože chci, ve věku ve kterém se na dítě cítím. Šaty nosím, protože se mi líbí a cítím se v nich dobře. Krém používám, protože chci  se ve své kůži cítit dobře, kil mám tolik, kolik mi říká má genetika a zdraví. Mám samu sebe ráda a jsem spokojená a vyzařuje ze mně  šarm. Ženskost není nosit šaty, protože jsou v modě. Držet diety, abych vypadala jako ženská  na obálce časopisu, i přesto že ani po deseti dietách jako ona vypadat prostě nebudu, protože jsem úplně jiný člověk. Ženskost není poslouchat kecy typu „ jsi stará/mladá na dítě“ nebo „ pokud  nechceš dítě, jsi špatná ženská“. Ženskost není  porovnávat se neustále s někým jiným a mít strach ze své „nedokonalosti“.  Kdyby to tak bylo, dodnes bych musela být panna a žádnej chlap by o mě ani nezavadil. Je to prostě všechno o trochu jinejch věcech. Osudu, lásce, štěstí , přístupu k životu, a spousty dalších věcech, kterým nikdo moc nerozumí, ale fungují, a ani sebelepší  časopis na ně odpovědi nenajde. .

Prostě a zkrátka, já chápu že paní redaktorky potřebují mít o čem psát.  Ale snad ani ony samy  těm kecům nemohou věřit....

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Béatrice Radosa | pondělí 18.2.2013 9:16 | karma článku: 26,66 | přečteno: 1796x