Časopis Respekt si zaslouží PC/MC respekt.

V Respektu vyšel článek o Karlu Goldmannovi, takzvaně vystupujícím také pod pseudonymem Karel Roztočil, který, jak píší v Respektu,  stojí za recesistickou iniciativou “ Čechy v ČR nechceme”. Já bych však spíše napsala rasistickou iniciativou.

Karel Godmann je sluníčkový Žid, který také mimo jiné podlehnul krásám islámu. Prý mu bylo od dětsví za jeho původ ubližováno, a tak se mu v dospělosti zrodil nápad, že to oplatí.  Tento veliký ochránce muslimů, by si měl  nejdříve i přes své bolísky z dětsví, zjistit vztah muslimů k Židům a historii islámu. Že už od počátku islámu, prorok Muhammed plenil židovské vesnice,  a také si pročíst nenávistné hadísy vůči Židům a nenávistné verše v Koránu. To ale  milému Karlovi příjde nejspíše méně podstatné, než nějaké bojůvky mezi dětma ve škole.

Také je zajímavé, jak si milý Karel vykládá rasismus. Dle něho, rasismus je rasismem, jedině pokud je veden vůči menšině. Rasismus vůči většině už prý rasismem není. Toto jeho smýšlení akorát potvrzuje jeho kamarádění s islámem a muslimy. Tam se asi opět „nedovzdělal“ , a nezjistil si, jak je to s rasismem v islámu. V něm to funguje jako taková pyramida, kde na vrcholu je pouze muslim, všichni ostatní jsou v hierarchii níže, včetně milého Žida Goldmanna. 

Zde na obrázku můžeme vidět projevy sebejisté Goldmanovy sluníčkovosti pocházející z bolístek z dětsví:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Také bych se ráda zmínila o jiném článku v Respektu http://respekt.ihned.cz/c1-60124280-arabsky-svet-resi-rizika-a-vyhody-pribuzenskych-snatku, který si zaslouží opravdu veliký respekt, vzhledem k tomu, jak bravurně se vyhýbá nazývání věci pravými jmény, v touze být dostatečně politicky korektní, až je z toho opět rasistický paskvil vůči Arabům... Asi paní pisatelce ještě nikdo neřekl, že například i Pákistánci a Turkové, které sama zmiňuje, opravdu Arabové nejsou. Než aby použila slovo muslim, tak je rasistická vůči Arabům, a než aby použila slovo islám, tak používá  termín „nedemokratické země“, a to i přesto, že každý pořádný PC/MC aktivista přeci ví, jak Turecko je sekulární a ohromně demokratické.

Autor: Béatrice Radosa | úterý 30.7.2013 13:08 | karma článku: 30,96 | přečteno: 3794x