Anonym je srab.

Anonymy nemám rád. Je to zbabělé a neupřímné jednání a jejich obsah využívá polopravd, věci překrucuje nebo bývá docela lživý. Také cíle a úmysly anonymů bývají skryté. Většinou se tváří, jako by měli úplně bohulibé úmysly, ovšem hlavním jejich motivem je vlastní zášť či zisk.

------------------------------------

Dnes ráno, cestou do práce jsem takového anonyma potkal. Visel na každém sloupu v Holešovičkách a na mostě Barikádníků. Možná i jinde, ale to už jsem si jich nevšímal, protože jsem jich měl dost. Anonym nám chce říci, jak špatný je primátor Hudeček, jak chce Prahu zbourat, zaprodat, vybetonovat atd. atd.

Nejsem příznivcem primátora Hudečka. Osobně se domnívám, že bychom si zasloužili primátora zralejšího a moudřejšího. Nevím, jaké jsou záměry pana Hudečka, a je dokonce možné (byť tomu moc nevěřím), že má s Prahou zlé, ošklivé záměry.

Co však můžeme tušit, je to, kdo proti němu rozběhl nepřátelskou, a nebál bych se použít pojem „propagandistickou“, kampaň. Podle informací z médií šlápl primátor Hudeček na kuří oko provozovatelům venkovní reklamy, najmě tedy bigboardů, megaboardů a já nevím jakých boardů. Jsou to oni, kdo teď anonymně útočí na pana Hudečka? Pokud ne, pak se jim omlouvám. Pokud to však jsou oni, vyzývám je:

Nebuďte srabi. Podepište se. Napište také, jak jste všechny ty obří plochy získali. Kdo a jak a za co Vám pomohl dostat nemožné a Prahu hyzdící objekty na křižovatky, před okna domů, do výhledu řidičům apod. Pokud nevystoupíte veřejně, zůstanete jen ubohými anonymy střílejícími ze zálohy.

Ať bude primátorem kdokoliv, doufám, že ty nesmyslné obří reklamní plochy odstraní z našich ulic.

Radomil Bábek

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radomil Bábek | pondělí 29.9.2014 11:55 | karma článku: 8,03 | přečteno: 370x