Okamura - naše největší hrozba!

Podle neověřených zdrojů jsme získali informaci, že kandidát na prezidenta ( snad už tedy definitivně vyřazený ) a senátor Tomio Okamura nejenže spolupracoval s mafií v čele s Kočkou a spol, ale podílel se i na útěku Jiřího Kájínka z Mírova!

S touto naprosto šokující informací přišel jeden nejmenovaný zdroj z řad poslanců parlamentu, který si ovšem přál zůstat v anonymitě.

Podle zdroje se měl T. Okamura na útěku Kajínka podílet zprostředkováním falešných cestovních dokladů na jméno Jiro Kajito.

" V té době tehdy 26 letý Okamura horlivě hledal cestičky jak uchopit podnikání v cestovním ruchu co nejlépe, a díky své mladičské nerozvážnosti se vrhl po hlavě do tohoto projektu" potvrdil zdroj.

Je to o to šokující, vzhledem k ověřeným informacím o Okamurově napojení na mafii, s kterou na konci devadesátých let úzce spolupracoval.
"Začal podnikat s panem Hájkem, který se znal s panem Korpljanovem, což byl bratranec pana Gutina, domnělou hlavou ruskojazyčné mafie v Česku".

"Toto je zcela skandální skutečnost a pan Okamura by měl hluboce zvážit svoje další setrvání v pozici kandidáta na prezidenta". řekl jiný nejmenovaný kandidát na horké křeslo.

Díky novým skutečnostem došlo také  k velké změně voličských preferencí. 

Podle agentury MediaFish(er), která provedla bleskový průzkum, je nyní v čele pan Jan Fisher, kterého by volilo 67% obyvatel, co se chystají jít k volbám. Na druhém místě se drží Přemysl Sobotka s 21%.

Tento průzkum provedla na aplikaci zcela relevantního vzorku 180 lidí.

Vydáno ve spolupráci s Nafra(k).

True story.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adam Radl | pátek 30.11.2012 8:18 | karma článku: 20,89 | přečteno: 1765x
  • Další články autora

Adam Radl

Evropa si s migranty musí poradit.

28.1.2016 v 12:01 | Karma: 13,76

Adam Radl

Proč nechápeme Okamuru?

5.11.2013 v 11:19 | Karma: 27,22

Adam Radl

Populismus. A čí?

29.10.2013 v 12:01 | Karma: 13,76