Zbrusu nová kniha...

Blíží se čas, kdy v březnu 2019 hvězdná dabérka,herečka,zpěvačka a moderátorka paní Aťka Janoušková oslaví své 89 narozeniny. Sama o sobě říká, že už dozrála a je čas na první knihu. Pro nás ostatní se otevírá jedinečný prostor...

Otevírá se jedinečný prostor, který nám všem odhaluje pravdu,ne takovou,která se ukazuje v bulváru,ale ta poctivá,něžná,veselá i smutná. Jak to vlastně bylo s dabingem úspěšné včelky Máji? Jaká byla spolupráce na filmu Amadeus s panem režisérem Formanem a měla Aťka někdy chuť léčit svou výšku?

Nová kniha

Ve zbrusu nové a zatím jediné knize, která s něžností mapuje zajímavé chvíle velké malé dámy, naší včelky Máji se můžete těšit na mnohá odhalení. Až budete držet toto dílko ve svých rukách,tak budete vlastnit něco unikátního, každé slůvko a tedy celý text pečlivě sledovala a upravovala totiž ona sama. Nejde tedy o knihu, která by byla vytvořena a hlavní aktér se s ní poté musel ztotožnit, Aťka sama napsala do knihy úvodník, který je zpracovaný na linkovaném papíře, kde vysvětluje čtenářům svou volbu, proč právě Lubošovi svěřila mapování svého života. Budete tedy vlastnit i její rukopis s podpisem a to představuje i další přednost této knihy.Společně s Aťkou si čtenář zavzpomíná na chvíle, kdy pracovala s Emanem Fialou, Josefem Zímou, Stellou Zázvorkou,Milošem Kopeckým a dalšími osobnostmi českého showbyznysu. V několika řádcích se každý dozví pravdu o velké lásce, která byla ukončena velmi drastickým způsobem a budete cítit emoce jenž prožívala při ztrátě tatínka a pochopíte tu neskutečnou radost, když se maminka vrátila zpět z koncentračního tábora.Věk rozhodně není žádnou závorou,která ukončí vaši práci tím, že se dostanete do věku seniora. Aťka Janoušková svým hlasem stále pracuje dál a dá...můžete ji mnohokráte každý den slyšet ve vysílání Fénix Rádia, kde spolupracuje jak s dětmi tak dospěláky, kteří si její práce velmi váží. Rozhodla se, že bude ještě blíž svým fanouškům a kamarádům a s pomocí mladých kolegů si zasedne jednou měsíčně k počítači a pilně se věnuje svému facebooku, kde opravdu sama a moc ráda odpovídá všem, kteří ji napíšou.Sama bojovala a řešila různé překážky, aby kniha měla velmi příznivou cenu, protože jejím cílem není vydělávat na svých fanoušcích, kamarádech a přátelích, chce mít totiž radost, když ona někomu udělá radost. Kniha je ve formátu A5, obsahuje 102 stran a její cena je 333 korun českých. A víte jak vznikla cena? Aťka totiž řekla do telefonu : třista třicet tři stříbrných stříkaček bude teď roznášet pravdu a bude stříkat lásku a pravdu na zlé jazyky bulváru. Knihu si můžete objednat právě teď a to na telefonním čísle : (+420) 734 844 255 nebo e-mailem : atka@fenixradio.net, jak Aťka rozhodla,tak prý není žádným problémem , naopak potěšením a ctí pokud budete chtít do knihy vepsat také osobní věnování. Prodej knihy je odstartován a jedno velké srdce opravdové a skromné dámy herečky se teď může těšit na své opravdové fanoušky, kteří chtějí sdílet radost s jejím srdcem. 

 

Autor: Thomas Aligher | pátek 8.2.2019 21:50 | karma článku: 0 | přečteno: 296x
  • Další články autora

Thomas Aligher

Máte v rodině talent?

6.4.2024 v 14:47 | Karma: 0

Thomas Aligher

Královna bílého srdce...

28.2.2023 v 15:28 | Karma: 0

Thomas Aligher

Káčo, ještě prosím lítej!

5.11.2021 v 17:37 | Karma: 3,63

Thomas Aligher

EL-DÉ-EN

18.1.2020 v 15:53 | Karma: 2,80