Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Správná dáma nic neodpustí!

Ahoj můj čtenáři! Říkají mi,Věruno...ale to je jenom manévrovací postoj těch ostatních hlupáků! Když vám poprvé podám ruku, tak mírně sklopím svá něžná víčka s fakticky značkovou řasenkou a řeknu : Věra Vařechová a zatím si tykat

Nebojte se, vůbec nejsem nafoukaná a rozhodně nedělám žádnou hvězdu, ale tykání za prvé nabízí dáma a to já jsem a navíc,nerada bych si pustila k tělu každého hlupáka.Dobře vím , že jsem mazaná jako fretka, klidně ti dám svůj fejs,ale nečekej, že na něm budeš hledat nějaké info, stačí mi pár hodin a věř, že důvody neudávám a najednou zjistíš, že už nejsi můj přítel,nechci totiž, abys lustroval mou soukromou sféru. Pracuji jako výstupní kontrola u balícího pasu rýže a jako pozor, makám na samém konci pasu a přes moje oko ostříží neprojde žádná chybička, jsem profík a protože jsem tady u linky dlouhých sedm let, tak brzy budu u barevných pytlů a to je skoro, jako bych byla spolumajitelkou firmy, to prostě musí uznat každý. Hlásím dopředu, že nedělám chyby,chodím do zaměstnání na čas a nehodlám chodit dříve, pokud budeš mít směnu a já právě tebe budu střídat,tak buď tak laskav a zařiď si odvoz z práce,nejsem totiž trapka,která kvůli tobě bude chodit byť jen o pět minut dříve. Pracuji pečlivě za debilních patnáct tisíc a doma na mě čeká moje desetiletá dcera tak že je jasné, že mám mega práce ještě v rodině a nehodlám za pár kaček někomu dělat služku.Kamarádství a kolegiální chování je pro mou maličkost tabu,vezmi rozum do hrsti a pochopíš, kolik já dělám práce navíc a zdarma. Že se ti to celé můj čtenáři zdá jako vychloubání? Tak to pozor abys nenarazil a nemusel se mi omluvit ,to by totiž byla chyba lávky. Můžu dost hustě argumentovat a moje slovní zásoba je rychlejší než blesk a nějaká mozková kůra ani buňky v mozku si na mě nepřijdou!

Hned jak pípnu čidlem u dveří svého zaměstnání,tak nejprve zkontroluji zda je všude čisto, protože sorry,ale mám ráda růžové nehty luxusně upravené a nebudu za tebe makat jako borová. Pokud je někde nějaká kapka lepidla na zemi a nebo neodnešený pytel s odpadky,tak kvůli tobě musím přejít celý areál, zapsat vše do knihy stížností a pak vyčkat až dorazí vedoucí směny a jemu pečlivě poreferovat jaké máš chyby a aby se začalo pracovat na jejich odstranění hned na začátku, myslím totiž na tvé dobro.. Možná jsem nestačila podat zásadní informaci, že jsem jedla vtipnou kaši a tak dříve, než tě šéf bude kárat za chyby,tak tě vezmu kolem ramen a jako kámoška ti dám rázně na jevo, že šéf tě má v merku a protože i já jsem na začátku dělala chyby,tak že plně chápu žes zrovna šlápl vedle,ale bohužel škoda pro tebe už se blíží šéf a shodou náhod si tě bere na kobereček.

A moje pracovní nasazení jede fičákem dál, než vytáhneš paty od šéfa, tak stačím pečlivě oběhnout další oddělení a když mi někde řeknou, žes jim nevyvezl odpad,ale že to vůbec nevadí,tak nahodím úsměv a musím vymyslet svojí skvělou verzi. Počkám si až na šatně budou všichni a jdu po tobě s krvelačným úsměvem upíra,ale neboj, usmívám se přátelsky a moje slova zní hezky hlasitě: Na hlavním oddělení si nevynesl odpadky a tak vše skončilo i s pytlem za dveřmi druhého oddělení a to tam byl určitě ten odpad vyhozený s naštvaností kolegů, tak si dej pozor! Odcházím pěkně středem, možná se v tobě bortí pocit, že jsem tvoje kámoška, ale nezoufej, to je život, vždyť správná dáma sem tam něco rozmlátí a stejně, přátelství je v dnešní době přežitek a na ten nemám čas!

Už chápeš kolik věcí musím udělat dříve než se postavím na konec výrobní linky a to tys ještě ani nenavlékl pracovní oděv, to čumíš na drát co?! A už se spouští naše linka, beru si tě pod svá krvavá křídla, ale to ty netušíš, jsem tvoje něžná vražedkyně a budu tě grilovat na lžičce malé chyby. Všechno ti budu povídat rychle a hodně přitom cenit zuby s úsměvem abys cítil můj smích a přitom nerozuměl ani slůvko. Stále dokola budu opakovat, že učený z nebe nespadl a já také nějak začínala a že se můžeš ptát klidně a stále dokola,jenže opět prohráváš! Pokud mi dáš stejnou otázku dvakrát za den, tak tě sejmu a ostatní se ti budou jen smát, protože já jsem tady kápo, ale to ty chudáčku ještě taky ani netušíš.Chceš ukecat ty ostatní a začít zbrojit proti mému láskyplnému srdíčku? Tak to zkus, každý tvůj nový spolupracovník už ví jaká jsem hodná duše a jak krvelačný mám jazyk a buď si jistý, že slova zastání dostaneš jen stranou.

Blíží se konec naší společné směny, cítím jak mě miluješ,jsi bílej jako padlej sníh,hlavně hochu zaklapni své myšlenky plné výčitek a já ti teď povím své roztomilé ahoj...odcházím středem a v zádech cítím jak lustruješ rozpis směn a nechceš tam najít ve svém pracovním dní mé příjmení....cha cha cha...přestaň se uklidňovat slovy ostatních hlupáčků, že dokola opakuji jak tu dělám za pár korun a jsem stu pečená i vařená...nikdy tady neskončím na to vem jed, ale koukám že ty to určitě vzdáš! Vůbec se nebojím o svůj sexy zadek v krajkových kalhotkách je sice těsno, ale pevno, holt přijde zase jinej bílej beránek a já si ho rozkoušu. Možná bys zabodoval,kdybys mi před směnou hezky namasíroval nožky a dal chladit bubliny jsem totiž správná dáma a ještě ke všemu absolutně bez viny:-)...tak zítra zase ahoj...vaše Věruna:-)

Autor: Thomas Aligher | pátek 14.6.2019 8:00 | karma článku: 0 | přečteno: 39x
  • Další články autora

Thomas Aligher

Co jsou to drogy

Tuto základní otázku by si měl zřejmě položit každý než vůbec okusí drogy. Co jsou to vlastně drogy? Co vše v sobě obsahují? Jaké jsou rizika? Je to pro mě a moje tělo v pořádku?

18.1.2016 v 9:00 | Karma: 11,58 | Přečteno: 580x | Diskuse| Společnost

Thomas Aligher

Fialková duha

Vánoční svátky nedávno skončily a mne popadla touha po jaru. Také míváte ty stavy,kdy se těšíte až začnou zpívat ptáci,rozkvetou narcisy a tulipány? Tak to se stalo právě mě. Co s tím? Mám to vyřešené,řekla jsem si!

15.1.2016 v 8:30 | Karma: 8,80 | Přečteno: 150x | Diskuse| Hobby

Thomas Aligher

Muži z Marsu a ženy z Venuše

Ženy a muži si často navzájem nerozumí.Právě proto dochází k tomu,že se s partnerem dohadujeme.My ženy nedokážeme pochopit Vás muže a naopak.Při jakékoli rozepři si tvrdě stojíme za svým názorem.

13.1.2016 v 14:15 | Karma: 12,55 | Přečteno: 492x | Diskuse| Společnost

Thomas Aligher

Broumovsko a Náchodsko

Už v týdnu jsem se těšil na víkend. Důvod byl jasný. Přijaté pozvání strávit víkend na broumovsku a vyplatilo se.

10.9.2015 v 21:10 | Karma: 10,16 | Přečteno: 280x | Cestování

Thomas Aligher

Husa hloupá

Zcela veřejně se hlásím k zlozvyku kouření, ale abych umírnila své výčitky svědomí, přešla jsem na elektronickou cigaretu. Musím podotknout, že mně vyhovuje a návrat ke klasickým cigaretám mě netáhne.

20.8.2015 v 9:00 | Karma: 9,48 | Přečteno: 390x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  18:55

Přímý přenos Poslanci se přeli o vládou navrženou změnu zákoníku práce. Stínový ministr práce a sociálních věcí...

Auto vjelo na chodník a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  18:53

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Omyl i zneužití. Poznat predátorské časopisy není vždy lehké, říká akademik

2. května 2024  18:48

Publikování v časopisech, které se tváří jako vědecké, může být jen omyl nebo i dlouhodobá snaha...

Rozhodnutí o přijetí či nepřijetí eura v Česku udělá příští vláda, říká Fiala

2. května 2024  14:35,  aktualizováno  18:25

Dvacet let od vstupu do Evropské unie Česká republika stále nepřijala společnou evropskou měnu...

Prodej rodinného domu v Kostelci nad Orlicí
Prodej rodinného domu v Kostelci nad Orlicí

Stradinská, Kostelec nad Orlicí, okres Rychnov nad Kněžnou
2 350 000 Kč

  • Počet článků 141
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 753x
Každý den se může ukázat paprsek něčeho nového a zajímavého .

https://www.facebook.com/thomasaligher2023

 

 

 

Seznam rubrik