Kluk z Marsu

Společně se přeneseme do 14.ledna 2014, je podvečer kolem 18 hodiny a jsme v Praze. S celým teamem Fénix rádia nejprve vjíždíme na parkoviště pro zaměstnance divadla na Vinohradech,netrvá však dlouho a máme své vlastní místo. Projdeme několik uliček,nás však zaujala ta,se jménem Any Letenské. V místním baru " Pazza Idea" se svítí,ale informační tabule nás zrazuje od vstupu, prý až " Do teď" tady bylo otevřeno,ale máme smůlu,pořádá se v jejích prostorách soukromá akce. 

Zkusíme prostě štěstí a snad budeme součástí této akce:-) Stlačení kliky a dveře nás transportovali tlakem a sílou vzduchu dovnitř. Několik schodů a už tady byl človíček, jenž se představil jako Lukáš. Právě toho člověka přirovnáváme k mravenečkovi, jen úsměv a stále něco dělal a poletoval a poskakoval a protože jde o manažera Jarka Šimka, tak je nadmíru jasné, že jsme na oslavě narozenin a křtu cd " Do teď ".

Mirka Šimralová dostala trému z prostředí, které bylo tak příjemné,ale kde je naše hvězda? Netrvalo dlouho a Jarek se zjevil v celé své kráse:-) Pokud jsme očekávali někoho, kdo bude unavený živiotem a bude mít hvězdné manýry,pak nás vyvedl z omylu. Celému štábu Fénix rádia podal ruku a s úsměvem na rtech přikývl na video rozhovor. Chtěl být pro diváky krásným a odběhl se lehce upravit,ale musíme přiznat pravdu,že to vůbec nebylo potřeba. Dle prohlášení Mirky, byl ten mladíček ve věku 21-23 let krásný a vyzařoval z něho ďábel:-) Kamera svítí v červené a Jarek s Mirkou si přátelsky povídají. ( http://dai.ly/x19rghl ) Postupně přicházejí další hosté, Ilona Csáková,Andrea Andrei,Davide Mattioli,Jiří Krampol,Tomio Okamura, Dodi Battaglia a spousta dalších. Jarka znáte jistě z muzikálů,videoklipů snad každý tak rád čte bulvár a tam je o něm mnoho ošklivých věcí,ale proč na ně brát zřetel,když tenhle kluk je snad z Marsu?! Jeho krásný hlas dokáže posluchače pohladit po srdci,ale stejně tak i zvednout ze židle a rozproudit krev. Největší škodou je, že v zahraničních vodách plave jako žralok,ale u nás je to malý kapr,proč už si nedokážeme hned na začátku vážit svých hvězd a všimneme si jich až díky kamerám za velkou louží? Zkusme být pyšní, že tenhle Čech ač mohl být zedníkem,byl natolik rozumným,že nám věnuje svůj hlas a rozdává radost svou milou tváří a přátelstvím.Nesledujme drby a pomluvy,nechme ho zakopávat a zase vstávat,energie má dost a každý z nás přece dělá chyby! Nemůžeme se stále ohlížet vzad,když v předu je tolik možností. Poslechněte si novou placku Jarka Šimka a nechte se unášet ve vodách jeho vlastních zážitků. Můžete žít v představě, že to zpívá právě vám a už ten pocit musí každého zahřát.Dejme mu šanci a dokažme,že nám není lhostejný,že nechceme,aby se vrátil zpátky na Mars.

Autor: Thomas Aligher | čtvrtek 16.1.2014 14:02 | karma článku: 6,33 | přečteno: 530x
  • Další články autora

Thomas Aligher

Máte v rodině talent?

6.4.2024 v 14:47 | Karma: 0

Thomas Aligher

Královna bílého srdce...

28.2.2023 v 15:28 | Karma: 0

Thomas Aligher

Káčo, ještě prosím lítej!

5.11.2021 v 17:37 | Karma: 3,63

Thomas Aligher

EL-DÉ-EN

18.1.2020 v 15:53 | Karma: 2,80