Kapsy plné miliónů

Wanted: Hledáme opravdu zkušené herce do hlavní role v černobílém filmu, platíme 1 000 000 Kč za epizodu. 

Požadujeme: dokonale upravený vzhled, nejlépe po zásahu plastického chirurga, přesně 30 kg - ani kilo navíc, rovný nos, velké naivní oči.... a nezapoměň si s sebou vzít pudla v růžovém oblečku a diamantové naušnice!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nééééééééééééééééééééééééé!!!!!

Tak takhle teda ne, přátelé!!!!

Andrejka nejmenší moderátor

Máš chuť zahrát si ve filmu? Vyzkoušet si roli moderátora, herce nebo modelky? Něco, o čem jen v skrytu duše sníš ale myslíš si, že na to prostě nemáš? A nikdy jsi to nezkusil/a?

    A co to teda zkusit? Třeba na to fakt nemáš, ale co když v tobě něco je, něco, co jsi zatím neobjevil, jen to tak tušíš, napadají tě různé koniny, máš rád legraci, sám sobě se zasměješ.. rád pobavíš lidi kolem sebe... nebo sám sebe... směješ se někdy sám svým nápadům?  :-)
Fajn, poděl se o ně s náma!

    Nejsme komerční televize a nehledáme superstar ani hlas s s s s s s..... ale my jsme Češí – a jiné národnosti – a víme, že jsme šikovní  - ne nadarmo se přeci říká, že co Čech, to muzikant....  - tak proč nevyužít příležitost a nezkusit svoji šanci? 

    Ani nevíš jak a najednou uvidíš, že to, co umíš, lidi baví. Každý jsme jiný, ale mnoho z nás má dar druhé bavit nebo nějak oslovit. Mášli do toho chuť, tak tohle je parket pro tebe!

Zveme na konkurz všechny zájemce. Hledáme v současné době především mladé muže 15 – 30 let, ale konkurz není věkově ani jinak omezený, mohou se hlásit babičky i děti, mladí i staří všech pohlaví, ras...atd...

Těšíme se na setkání s Tebou před kamerou! A nebojte se, kamera i mikrofon se brzy stanou tvými kamarády a přestaneš je vnímat! 

Co tě čeká? Skvělá parta lidí, se kterou si užiješ spoustu práce ale hlavně legrace. Vše je samozřejmě nehonorované, jedná se o hobby natáčení pro Fenix radio.

Jak do toho? 
Stačí vyplnit dotazník na fenixradio.net, tím se zaregistruješ a další informace ti pošleme.
Na viděnou na natáčení!

(vyplnit dotazník ihned)

Kamerovka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jitka Řezáčová 2016

Autor: Thomas Aligher | pátek 9.9.2016 10:00 | karma článku: 4,47 | přečteno: 121x
  • Další články autora

Thomas Aligher

Máte v rodině talent?

6.4.2024 v 14:47 | Karma: 0

Thomas Aligher

Královna bílého srdce...

28.2.2023 v 15:28 | Karma: 0

Thomas Aligher

Káčo, ještě prosím lítej!

5.11.2021 v 17:37 | Karma: 3,63

Thomas Aligher

EL-DÉ-EN

18.1.2020 v 15:53 | Karma: 2,80