Tabákový průmysl sponzorovaný státem

Intenzivní práce našich politických špiček vedou k úspěšnému rozvoji kouření mezi všemi vrstvami obyvatel. Jak je vidět z absence zájmu imigrantů o pobyt na našem území, je tato dlouhodobá strategie PROKUŘÁCKÉ ATMOSFÉRY, dobrá.

Kdeže jsou bankrotující nekuřácké restaurace? Kde zůstali chudáci dislokovaní s cigaretou mimo autobusové zastávky? Kde že jsou? No přeci v restauracích, kde i přes samolepku se škrtnutou cigaretou, se nechává kouřit, stejně jako v nekuřáckých nákupních centrech, kde se otevřenými dveřmi valí do prostoru dým. No přeci na zastávkách, kde těm kdož reptají, bude se tak dlouho vyfukovat kouř do obličeje, či do kočárku potomka, že raději odejde ten zlý nekuřák pryč, aby nerušil státotvornou činnost kuřákovu.

To že má stát zájem na tom, aby co nejvíce obyvatel kouřilo, jsem již psal a trvám na tom, ale to že tabákový průmysl přímo otevřeně finančně podporuje, to jsem skutečně netušil a to až do přečtení článku s názvem CELNÍCI ZNIČILI STAMILIONY CIGARET KVŮLI NOVÉ NÁLEPCE. STÁT VRACEL PŮL MILIARDY.

No není to od státu krásné? Nejenže nechává své úředníky včetně úřadů kontrolních přehlížet ony prohřešky proti zákonu, on činností svých úředníků hlavně politiků nechává vznikat a působit zákony, které vlastně žádnými zákony nejsou, protože cest na jejich nedodržování, je v nich zahrnuto více, než stezek kůrovce v kmenech šumavských velikánů. Stát ještě platí za neprodané zboží.

Trochu mne přitom zaráží, že se na polích místo řepky nepěstuje tabák. Myslím, že nejen AGROFERT, ale i jeho vlastník, by mohl i nadále pomáhat zemi a státu k ještě větší sterilitě poté, co zemní organismy pomáhá zahubit účinnými širokospektrálními hnojivy kombinující funkci růstu s funkcí ochrany před životem mimo ten přesně definovaný. Genová manipulace a potraviny vypadající krásně, plné jedu, jenž s úsměvem v reklamách maminky dávají svým ratolestem a ty s úsměvem odbíhají pryč, když namísto jablka skousnou pilulku od hodného zeleného mimozemšťánka.

Mňam.

Ale zpátky ke kouření a jeho oficiální podpoře ze strany státu.

Celní správa, začala fungovat zcela jinak, než jak ji znám z dob, kdy jsem ještě dávno před vznikem EU a tedy "Světa Bez Hranic" v rámci logistických operací pomáhal klientům s celními procedurami. Výše uvedený článek totiž popisuje činnost, která souvisí s něčím úplně jiným a to s likvidací nadbytečných zásob a kompenzací „finanční ztráty“ z vlastní bezbřehé nadprodukce.

Očekávám, že brzy dojde i na další segmenty průmyslu a začal bych u výše zmíněného agrárního podnikání.

  • Vypěstovali jste moc plodin, či zvířat na porážku? Zlikvidujeme je a zaplatíme Vám za ně.
  • Vyrobily jste moc aut? Sešrotujeme je za Vás a zaplatíme Vám za ně.
  • Postavili jste moc hal a průmyslových parků bez zájemců? Zlikvidujeme je a zaplatíme Vám za ně.

Je to krásná budoucnost bez strachu z velkopodnikatelského neúspěchu. Ten totiž již přestává existovat. Existují jen neúspěchy malých, či chcete-li drobných podnikatelů.

Ač práce s informacemi patří k mému každodennímu chlebu, nepodařilo se mi však najít, kde je ona hranice mezi DROBNÝM A VÝZNAMNÝM podnikatelem, či podnikem. Je však možné, že to je změna systémová, kterou lze pochopit jen z toku času. Od určité úrovně stavu konta totiž není třeba chodit za úředníky a státní mocí s prosbou, začne totiž chodit ona sama s nabídkou ještě větší podpory a jako rozhodující kritérium není třeba předkládat výsledky, ale sliby, tak jak je to na politické scéně běžné a čím delší časový úsek na splnění je dán, tím větší bude potlesk.

A proto dnešní článek zakončím aplausem. Aplausem všem, kterým se podařilo zahalit naši zem do jedovatého dýmu nezájmu o nikoho a nic, kromě "vlastního" konta. 

P.S.to že peníze na Vašem kontě jsou jen Vaše vlastní, je jedna z nejúžasnějších představ většiny z Vás. Jen mne nechte se zeptat, patří Vám i ta banka? A její matka? A její akcionáři? A.... 

P.P.S. Zatímco Francie od 1.10.2015 nejen po vzoru SIngapuru, bude přísně finančně trestat všechny kdo vyhodí nedopalek na zem, rozhodli se čeští poslanci kouření ještě více podpořit a dokázat tak, že ani 20 let boje proti cigaretám není pro Česko doba dostatečně dlouhá na podporu tohoto zdravého životního stylu obyvytelstva.

A ve stopách jim jde celé EU, které drogovou závislost na nikotinu začalo brát jako nemoc a elektronickou (v Čechách i standardní) cigaretu považují za lék. NO aby ne, vždyť v jedné ampulce je nikotinu za celou krabičku cigaret.

Autor: Michael Rada | středa 7.10.2015 7:00 | karma článku: 12,21 | přečteno: 460x
  • Další články autora

Michael Rada

Seriál skončil

7.7.2017 v 10:10 | Karma: 7,71

Michael Rada

WASTELESS FUTURE

14.4.2017 v 14:14 | Karma: 0

Michael Rada

KDE JE BLOG?

13.2.2017 v 14:29 | Karma: 3,86

Michael Rada

Zombie blog

28.11.2016 v 7:00 | Karma: 0