Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
7

70Hugo

10. 9. 2012 9:51
Pozor na pravidla pro dovoz VSECH savcu do UK!!!!!!!

Prosim dejte si pozor na dovoz zvirat resp. savcu do Velke Britanie.!!Jde o to, ze ve Velke Britanii neznaji vzteklinu, a tudiz se pred ni chrani.Nejen ze vas kralik musi byt proti vztekline ockovany, ale dovoz zvirat je prisne kontrolovany.

Zeptejte na ambasade driv, nez udelate nejakou chybu.Za nelegalni dovoz savce je ve GB az 2 roky krimu.8-oDriv (5let zpet) byl kazdy savec, i ockovany, dovezeny do GB zavren do karanteny na 6mesicu.Nove majii tzv. program pro kontrolovany vstup nekterych savcu. je to drahe, ale jde to min. pro psy, kocky, kone. Nevim, zda i na kralici. Maji to jen nekde, napr. na letisti LHR a jen pro aerolinky z licenci. Radeji si to opravdu zjistete.

Zdravim Hugo!!

0 0
možnosti
MD

UpsideDown

9. 9. 2012 11:53
Náhodou... roztomilý příběh to je

Dávám karmu :-)

0 0
možnosti
SN

kuča

9. 9. 2012 11:30
Jestli Vám mohu trochu poradit......

:-).....ověřte si dobře, jestli nemusí být čipovaný a očkovaný proti vzteklině. To není legrace! Vnučka jela autem do Anglie s dvěma kočkami, které byly čipované i očkované proti vzteklině. Jenomže.....byly dřív naočkované, než čipované. Nepusiili je. Já bych na jejím místě ty kočky vypustil do světa, doklady zahodil a pokračoval v cestě. Samozřejmě všichni( a to je i Váš případ), mají ke svým zvířátkům citový vztah, takže cesta zpět. 2 X 1100 km, zaplacený trajekt 2.7OO kč, řekněme náklady zbytečně utracené 10.000 kč. Zatraceně drahé kočky a konec s výletem a hledáním práce v Anglii! Ověřte si to ! !!

0 0
možnosti
AS

Baby_Blues

9. 9. 2012 12:34
Re: Jestli Vám mohu trochu poradit......

taky by mně překvapilo, kdyby si Briti nechali pustit živé zvíře na ostrovy bez papírů. To se mi fakt nezdá a vlastně tomu ani nevěřím. Já bych očkovala a zařizovala na veterině i kdyby mi řekli, že to nepotřebují. Fakt jste mluvila s někým z DEFRA?, chtěla bych to písemně!

Řešení by bylo nechat se nějak dopravit do Dunkerque nebo do Calais a nastoupit pak na loď jako "foot passenger", pěší cestující. Proti vám s králíkem nikdo nebude nic takhle namítat, pokud bude v nějaké krabici. V Doveru už autobusy jsou přímo z přístavu do hodiny v Londýně. Je to otročina, ale jde to a zvládnete to bez otčíma.

Přeju šťastnou cestu Vám i Ríše.

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

9. 9. 2012 11:28
tak holt

budete muset sedět na zadeli doma.

1 0
možnosti
SON

Seven of Nine

8. 9. 2012 23:54
Kdo si pořídí králíka, tak je podle mne...

Hmm, jak to říct... no nic, užijte si to! :-/

2 0
možnosti
SON

Seven of Nine

8. 9. 2012 23:55
Re: Kdo si pořídí králíka, tak je podle mne...

Pardon za double post, nějak to nereagovalo..

0 0
možnosti
SON

Seven of Nine

8. 9. 2012 23:54
Kdo si pořídí králíka, tak je podle mne...

Hmm, jak to říct... no nic, užijte si to! :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2911x
Dříve reportérka, scénáristka a moderátorka vědeckých pořadů České televize. V sprnu 2011 jsem během dvou týdnů zabalila svůj život v Česku a vyrazila za změnou. Roční studium na International Space University ve Strasbourgu a tříměsíční stáž v Evropské kosmické agentuře v Německu mi otevřely nové obzory a vtáhly mě do života v multikulturní společnosti. Dnes pravidelně píšu o kosmonautice a vědě pro Space Safety Magazine a po roce znovu začínám v nové zemi a novém městě. Tentokrát v Londýně.