Smekám klobouk před výkony moderátorů Česká televize

Klobouk dolu před všemi pracovníky České televize, hlavně moderátory, kteří živě vysílali a zprostředkovávali čerstvé informace a zajímavé rozhovory. Byl to pro ně týden plného nasazení a všechny plány o poklidném natáčení u vánočních stromků vzalo za své, význam události přesáhl všechna očekávání. Lidský přístup a profesionalita ve všech směrech, díky.

Nevlastním televizní přístroj a využívám k informacím internet, kde mohu sledovat i dokumenty hlavně ČT. V posledním týdnu jsem sledovala všechny dokumenty o Václavu Havlovi a zprávy na ČT24, které dokreslovali obraz jeho osobnosti. S odstupem času jsem najednou viděla některé osobnosti v úplně jiném světle než před léty, že bych se já, tak změnila?  Docházelo mi, že se s jeho odchodem se najednou ukazuje daleko více porovnání, které jsme si potřebovali uvědomit. Jaké jsou vlastně hodnoty, záměry a vize teď, kteří sedí ve vládě a mluví za nás?

Hvězdy mnohých z nich právě včera zhasly, čekají nás nové lidské a ty jsou pro nás všechny naději do dalších dnů. Výhodou každého konce je, že něco nového začíná.

Přeji nám všem krásné a poklidné svátky pročištěné silnými emocemi v předvánočním týdnu, hlavně lásku v sobě a pro druhé, potřebné porozumění a radost z této chvíle.

Vánoce jsou svátky radosti, setkávání a také uvědomění si, že život je prostě zázrak.

Autor: Vlasta Puklová | sobota 24.12.2011 9:17 | karma článku: 12,23 | přečteno: 958x
  • Další články autora

Vlasta Puklová

První kapitola prodává

14.2.2014 v 9:36 | Karma: 5,36

Vlasta Puklová

Vánoce, singl a kouzla

21.12.2013 v 10:49 | Karma: 8,98