Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

icmek

1. 8. 2008 16:41
ano

velmi dobré. souhlasím a vždycky rád pojedu právě za Vámi. R^

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

8. 4. 2008 9:12
Dobrej článek!

Setkávám se s tím denně. Najezdím mraky kilometrů u nás i venku a disciplinovanost, ohleduplnost, tolerance a nadhled na našich dálnicích zcela chybí. Standardně bývají zahuštěny "zleva", přestože v pravo je místo kam se zařadit.

Vyblikávat vůz před sebou při předjíždění, když nemá kam uhnout je nesmysl a hnus, navíc vyblikávání vyjde v některých státech EU pěkně draho. Bohužel je ale hodně podobných ichtylů jako rulemaniac, co řeší všechny okolo a hlavně ne sebe. Mě naučil už učitel v autoškole, že nemám právo posuzovat proč ostatní jedou jak jedou, že je nemůžu omezovat ani ohrožovat a že se mám starat o sebe. Jet v levém pruhu, když v pravo je volno je prasárna, zhruba stejně taková jako to problikávání.

Boží hovádka tohoto ražení mě pak pobaví, když mě donutí svou arogantní jízdou jet v pravém pruhu 120 km/h a předjet jich pět v pruhu levém.... A přitom to je o jejich sobeckosti....

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

8. 4. 2008 9:14
Re: Dobrej článek!

vpravo ;-D.

Jinak v článku jsme nepochopil jedinou věc, proč, když stojím v levém pruhu před zůžením a v pravo jedou auta, proč porušuju předpisy? To a priori neplatí..... Jsem blbej, ale porušovat je začnu až když neumožním tomu z prava zařadit se dle pravidel zipu....

0 0
možnosti
MG

Serf

7. 4. 2008 15:01
Presne!

Velmi presne, dekuji. Karma R^

0 0
možnosti
PP

pavelpu

7. 4. 2008 15:05
Re: Presne!

Děkuji.

0 0
možnosti
M

MatějMatolín

7. 4. 2008 14:36
V podstatě

s vámi souhlsím, až ne jednu věc, cituji: "já mám zažito, že v okamžiku, že přepnu páčku blinkru se automaticky podívám do příslušného spětného zrcátka"

Rozhodně je lepší nejdříve se podívat do zrcátka a v případě, že zjistím dostatek prostoru pro předjíždění, teprve pak zapnu blinkr a začnu předjíždět.

0 0
možnosti
PP

pavelpu

7. 4. 2008 14:46
Re: V podstatě

Máte samozřejmě pravdu a snad to tak i dělám, ale v okamžiku, že dávám blinkr už je to naprosto automatická reakce.

0 0
možnosti
R

rulemaniac

7. 4. 2008 14:25
dalnice vpravo? :D

jizdu v levem pruhu preferuji z jednoho prosteho duvodu - nejsem sebevrah ani hazarder a uz vubec nemam v umyslu si znicit autak jizdou po necem cemu rozhodne nelze rikat dalnice! pouzivam teplickou,hradeckou a nekdy smrtici D1. na teplicke jezdim prevazne v levo z duvodu ze kazdych 20sec nebudu litat z leva do prava atd,hlidam si zadek a uhnu kdyz nekdo je rychlejsi (jezdim tak 140 max) .. jelikoz defacto souvisle predjzidim coz mi prijde mnohem bezpecnejsi tak naprosto kriply kteri me blikaji a najizdeji nenavidim! jedu podle pravidel a pokud nemam kam uhnout tak proste neuhnu! jeden takovy me umyslne chtel vytlacit ze silnice (5A4 54xx modra ochcavka kombi kripl). na hradecke je pravy pruh celkem na stary silnici divocina takze pokud mam za zadkem volno jedu vlevo radeji.

D1 a jizda vpravo?? si delate srandu ne?? :D Ja mam zenu,potomka na ceste a ja budu riskovat ze se zabiju? tam je to auto skoro neovladatelne v tech "retarderech" ktere z toho jsou dnes. tam at si jezdi kamiony!

0 0
možnosti
PP

pavelpu

7. 4. 2008 14:50
Re: dalnice vpravo? :D

No a právě takoví jako jste vy jsou tím problémem. Váš argument je ve všech ohledech špatný. Přejížděním mezi pruhy neriskujete o nic víc, než jízdou v levo. Jízdu vlevo na D1 jsem ochoten pochopit a vnitřně tolerovat jen mezi 90. a 105 km ve směru na Brno, kde je pravý pruh jako roleta a pak snad ještě na D2 z Brna k Hustopečím. Jinak hybaj doprava!!!!!

0 0
možnosti
F

flejmen

7. 4. 2008 13:02
jízda po dálnici

Mě dokážou vždycky nejvíc naštvat strašně spěchající jezdci, co se mi při jízdě v levým pruhu lepěj na prdel, blikaj dálkovejma atd., přestože je předemnou v tom pruhu ještě řada autRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2105x
Milující manžel, pyšný otec, hrdý motorkář, špatný hokejista, tloustnoucí chlap po třicítce.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám