Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BZ

kvitecek80

14. 4. 2008 19:38
no nevím...

No nevím,nějak se  s článkem nemohu ztotožnit.Jelikož pracuju pro francouzskou firmu,vcelku často létám do Francie na služební cesty, nejen Paříž,ale i jih Francie,tedy s mezipřistáním v Paříži.Ani jednou se mi nestalo,že bych se setkala s nepříjemným personálem na letišti, když mělo letadlo zpoždění,u výstupu již čekal personál na cestující navazujících letů a dopravil je busem na potřebný terminál (nehledě na to,že když jsem měla čas,nebyl zas takový problém si přejít mezi terminály pěšky,aniž by člověk musel vyjít z haly. Nikdy mi zavazadlo neztratili a vše pokaždé proběhlo bez problémů.Tak nevím,jestli jste takový smolař? :-) 

0 0
možnosti
PP

pavelpu

14. 4. 2008 21:31
Re: no nevím...

Že bych byl smolař? O tom pochybuji. Téměř rok jsem létal z Prahy do Atlanty přes Paříž a o zpožděných zavazadlech bych mohl napsat román. Následně jsem trávil 4 měsíce v Paříži, kdy jsem domů létal každý víkend. Ne, věřte mi, nic jsem si nevymyslel. Máte pravdu, že když se dostanete za odbavení, tak je pohyb mezi terminály zajišťován velmi dobře. Problém je, když přijedete na letiště a zjistíte, že vám změnili gate z B na F a vy se musíte odbavit až na tom Fku.

0 0
možnosti
JM

Hucul

14. 4. 2008 14:11
Jedno je u Francouzu dulezite zminit:

Nemaji kouska rozumu!!! Francouzske aerolinky povazuji za samozrejme, ze cestujici rozdeli do tri, ctyr skupinek a do letadla je posilaji postupne. Pokud letite s Francouzi jinou spolecnosti, ktera to tak nedela, oni jsou vazne schopni vytvorit a zaseknout frontu na sedacky na pul hodiny! Proc? Protoze proste neciti potrebu spechat ci uhybat z cesty jinym cestujicim. Obcas se tak stane, ze jeden Frantik ceka na to, az se druhy Frantik pohne, ale ten druhy ceka, co udela ten prvni. A tak vsichni stoji a cekaji a nikdo nerekne ani popel, dokud to neprijde resit letuska.

0 0
možnosti
WD

wildge

14. 4. 2008 17:14
Re: Jedno je u Francouzu dulezite zminit:

To se Cechum stat nemuze. Vycviceni odmala z hromadne dopravy a majice vsichni ostre lokty (80lete babicky nevyjimaje, ty maji i ostre hole) se do letadla hrnou, div sami u kontroly palubnich listku nestrkaji pasy a obcanky do ctecky letenek.

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

14. 4. 2008 13:54
pohorky ?

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

14. 4. 2008 13:56
Re: pohorky

ehm pocitac mel zachvat :)

V pohorkach jsme letel onehda do Recka, kde jsem planoval vystup na Olymp. Pohorky byly velke a tezke a do zavazadla se nejak nevesly, tak jsem si je vzal na sebe. Bylo leto, vsichni ostatni meli jen sandaly... no sundaval jsme si je po ceste celkem osmkrat (letel jsem pres Budapest a obcas me donutili na jedne kontrole je sundavat opakovane] :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2106x
Milující manžel, pyšný otec, hrdý motorkář, špatný hokejista, tloustnoucí chlap po třicítce.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám